Imobil de birouri zona Dorobanti

5.000.000 € (4.545 €/mp) TVA inclus
  • Bucuresti, Dorobanti
  • ID proprietate: RMX1773

Caracteristici


suprafaţa utilă1100 mp suprafaţa construită1380 mp camere15 etajeDemisol+Parter+1+2+3+4 / D+P+4E băi10 anul construcţiei2012 tip imobilbirouri actualizat la18.07.2018

Descriere


Imobil de birouri clasa A situat in zona Dorobanti dispus pe D + P + 4 etaje, cu o suprafata utila de 1100 mp si un teren de 369 mp.
Cladirea este construita dupa cele mai inalte standarde, dispune de o arhitectura moderna, beneficiaza de finisaje de mare calitate, fiecare etaj este compartimentat astfel incat sa poti beneficia de un spatiu de lucru cat mai prielnic, de un mediu de afaceri cat mai placut.
La demisol imobilul dispune de parcare subterana care poate gazdui 8 locuri de parcare plus alte cateva camere de depozitare sau diferite anexe.
Receptia moderna situata la parter, ofera toata tehnologia necesara desfasurarii activitatilor in siguranta, paza si supravegherea video fiind doua dintre punctele cele mai importante ale imobilului.Tot aici gasim doua sali de conferinta generoase dotate dupa cele mai inalte standarde.
Etajele 1, 2 si 3 sunt compartimentate sub diferite forme, cu birouri largi si luminoase, mobilier de calitate, care ofera tot confortul necesar unei zi de munca la birou.
Etajul 4 benficiaza de un birou generos cu o terasa pe masura ceea ce ne duce cu gandul ca, aici cu siguranta va sta cel care va conduce de sus interesele companiei care va beneficia de aceasta cladire.
Cladirea mai dispune de lift de 4 persoane, grupuri sanitare pe fiecare nivel, zone de depozitare, spatii de servire a mesei.
Aceasta cladire va satisface cu siguranta pretentiile viitorului proprietar, datorita arhitecturii moderne de care beneficiaza, a potentialului pe care-l ofera si nu in ultimul rand a zonei unde se afla, care nu mai are nevoie de nici o prezentare.

Facilităţi


Utilităţi generale
Internet Telefon
Dotări imobil
Dotări
Sistem de alarmă
Alte spaţii
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare