Imobil de birouri, suprafete disponibile intre 600 si 4200 mp

25.200 €/lună (6 €/lună/mp)
  • Brasov, Calea Bucuresti
  • ID proprietate: RMX9280
Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă4200 mp suprafaţa construită4600 mp camere5 etajeDemisol+Parter+1+2+3 / D+P+3E băi10 anul construcţiei2017 tip imobilbirouri disponibilitate6 luni actualizat la15.05.2018

Descriere


RE/MAX Central propune la vanzare sau inchiriere un imobil de birouri situat in Brasov, pe strada Poienelor, zona Calea Bucuresti McDonald's. Cladirea, ce urmeaza a se reamenaja, a fost construita prin ani 80' avand destinatia initiala de birouri administrative, este dispusa astazi pe demisol, parter si doua etaje. Noul imobil ce va fi renovat in integralitate va avea inca un etaj in plus, fatadele vor fi de tip cortina, din sticla, iar interioarele vor fi amenajate conform noilor standarde. Interioarele vor fi de tip open space, tavan casetat, pardoseala mochetata, sistem de HVAC modern, grupuri sanitare dotate, doua scari de acces pentru fiecare etaj, precum si doua lifturi. Suprafata totala prin adaugarea etajului trei va ajunge la aproximativ 4200 mp. Suprafata minima de inchiriere este de 600 mp, disponibila la etajele 1-3, iar parterul va putea primi si functiune comerciala pe o suprafata totala de 1200 mp din care se vor scadea zonele de acces si casele scarilor.
Stadiul actual al constructiei permite viitorului utilizator personalizarea sau amenajarea dupa cerintele proprii in functie de tipul de activitate sau dorintele fiecaruia.
Preturile afisate sunt cu titlu informativ ele putand scadea sau creste in functie de investitiile necesare in plus fata de cele standard. In jurul imobilului vor fi amenajate locuri de parcare pe terenul liber de peste 4000 mp, numarul lor poate varia in functie de necesitati. Varianta de vanzare a imobilului se aplica doar pentru intreg imobilul.
Termenul de predare al imobilului variaza intre 6 si 12 luni.
Pentru mai multe informatii sau vizionari ne puteti contacta la numerele de telefon sau adresele de e-mail afisate

Facilităţi


Utilităţi generale
Internet Telefon
Dotări imobil
Pază permanentă
Dotări
Sistem de alarmă
Alte spaţii
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare