Iancu Nicolae - Constantin Brancoveanu, vila cu 11 camere + teren de 2.100 mp

550.000 € (1.193 €/mp)
  • Bucuresti, Iancu Nicolae
  • ID proprietate: RMX2195
Exclusivitate Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa utilă440 mp suprafaţa construită550 mp suprafaţa teren2100 mp suprafaţa curte2100 mp camere11 dormitoare8 etajeD+P+1E+M băi6 anul construcţiei2002 tip imobilcase actualizat la07.09.2017

Descriere


Vila construita pe un teren de 2.100 mp, intr-una dintre cele mai dorite zone de interes imobiliar, situat pe o strada paralela cu Iancu Nicolae, in apropierea Padurii Baneasa.
Amprenta este de 170 mp, suprafata construita totala este de aproximativ 550 mp (incluzand terasa si balcoanele), iar regimul de inaltime este D+P+1+M. Este important de stiut ca subsolul se intinde pe toata suprafata casei si cuprinde numeroase incaperi cu diverse destinatii: garaj, ALA, crama, sala de sport, etc. Calitatea executiei acestei vile poate fi verificata examinand peretii demisolului: nu exista nici o urma de infiltratii, de mucegai sau de umezeala.
Parterul este compus din living-room, dining-room, birou, bucatarie, camara, baie si baie pentru oaspeti.
Etajul va pune la dispozitie trei dormitoare mari, cu balcoane proprii, cel matrimonial beneficiind de un dressing mai mult decat incapator si o baie generoasa. Celelalte doua dormitoare de pe acest nivel sunt deservite de o baie cu acces din hol.
La mansarda mai sunt trei camere, deservite de o baie.
Vila este amplasata pe teren astfel incat, curtea matura (ce cuprinde o gradina atent ingrijita si o livada cu 30 de pomi fructiferi pe rod), ofera suficient spatiu de joaca pentru copii si in acelasi timp pentru animalele de companie.
La aceasta proprietate se ajunge din strada Constantin Brancoveanu, pe un drum privat de aproape 60 m si din Iancu Nicolae.

Facilităţi


Utilităţi generale
Canalizare CATV Curent Gaz
Dotări imobil
Acoperiș Fitness Interfon
Dotări
Aer condiționat Aragaz Frigider Scară interioară Șemineu TV
Alte spaţii
Boxă la subsol Curte Debara Grădină Irigații Pivniță WC Serviciu
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare