Case tip Duplex Ilfov

137.577 € (393 €/mp) TVA inclus
  • Ologeni
  • ID proprietate: RMX11831
Comision 0% Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă350 mp suprafaţa construită390 mp suprafaţa teren1800 mp camere7 dormitoare5 etajeP+2E+3R+Pod băi2 anul construcţiei2009 tip imobilcase actualizat la21.07.2018

Descriere


Agentia RE/MAX Estates va propune o oportunitate SUPERBA ! O casa construita cu drag , cu spatii deschise si amenajari de bun gust cu deschidere la 2 strazi.
Locuinta unde-ti doresti sa evadezi dupa o saptamana stresanta de munca, se afla la mai putin de 30 de km, atat de Bucuresti cat si de Municipiul Ploiesti. Aici va puteti gasi linistea si relaxarea mult visata.
Proprietatea a fost construita in anul 2009 din caramida, aceasta fiind imbracata cu polistiren atat in exterior cat si in interior, ceea ce confera o iziolatie atat fonica cat si terminca.

Imobilul este compus din doua corpuri si se dispun dupa cum urmeaza:

Primul corp este alcatuit dintr-un hol ce face legatura intre imobile, o bucatarie, o baie, doua dormitoare si un living spatios.
Cel de-al doilea corp este alcatuit dintr-un living cu bucatarie open space si zona de dining, o baie, trei dormitoare si camera pentru centrala. Aici se mai adauga si garajul prevazut cu doua locuri de parcare.
Proprietatea este mobilata si utilata modern, cu produse de inalta calitate, foarte atent alese.

Proprietatea dispune de o curte imensa (1800 mp) decorata cu diversi pomi decorativi, iaz , fantana si alei pavate cu pietre. Aici regasim si un foisor modern si un gratar cu plita.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș Interfon Spații agrement Videointerfon
Dotări
Aer condiționat Aragaz Frigider Mașină de spălat rufe Mașină de spălat vase Scară interioară Șemineu Sistem de alarmă TV
Alte spaţii
Curte Grădină Irigații Pivniță WC Serviciu
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare