Casă / Vilă cu 4 camere de vânzare în zona Pipera

166.000 € (976 €/mp)
  • Bucuresti, Pipera
  • ID proprietate: RMX15370
Comision 0%

Caracteristici


suprafaţa utilă150 mp suprafaţa construită204 mp suprafaţa teren147 mp suprafaţa curte51 mp camere4 dormitoare3 etajeP+2E+M băi3 anul construcţiei2018 tip imobilcase disponibilitate2018 actualizat la21.07.2018

Descriere


Millo Village a fost inspirat de stilul de viata modern si imbina dinamica zonei Mall Promenada, cu linistea si aerul curat oferite de localizarea complexului intre cele doua paduri, Andronache si Cretulescu.
Ansamblu este format din 44 de vile 10 constructii a cate doua locuinte cuplate si 4 imobile a cate sase locuinte insiruite, structurate P+1+M. Fiecare casa beneficiaza de cate 2 locuri de parcare. Vilele au fost gandite pentru a satisface nevoile unei familii moderne, pentru a fi practice, durabile, luminoase si spatioase. Intregul complex este proiectat in ideea de confort si eleganta.
Constructiile sunt extrem de solide, avand o stuctura de beton; peretii exteriori sunt realizati din caramida Porotherm cu o grosime de 25 cm ce confera un confort termic superior, imbunatatit prin placarea cu sistem termoizolant de fatada –compus din polistiren expandat 15 cm grosime si tencuiala decorativa cu proprietati hidrofuge.
Peretii de compartimentare din interiorul caselor sunt din caramida cu grosimea de 15 cm. Confortul termin este asigurat prin incalzire in pardoseala.

Placaje ceramice sunt din import, achizitionate de la Delta Design, la alegerea cumparatorului din gama pusa la dispozitie de vanzator. Pentru scara sunt folosite elemente de lemn pe structura de beton. Mana curenta este din lemn.
Usile interioare sunt de tip celular, pline si cu feronerie inox satinat. Usile sunt de import, producator Pinum sau similar *. Usile de intrare in case sunt cu inchideri multipunct, prevazute cu vizor si perie antipraf, finisate cu panouri decorative. Si usile de intrare in casa sunt tot din import - producator Pinum sau similar *.

In dormitoare, hol si living, pardoseala este finisata cu parchet laminat cu grosimea de 8mm, Egger import Germania.
In baile care nu au ventilatie naturala (ferestre) sunt prevazute coloane de ventilatie, cu grile de ventilatie la fiecare utilizator si cu extractor gama Soler&Palau montat la capat de coloana. Pentru a facilita echiparea ulterioara a caselor cu aparate de aer conditionat de tip split, s-au realizat circuite de preinstalare si circuite electrice separate prevazute cu prize care asigura alimentarea electrica a sistemelor de aer conditionat.

Incalzirea si apa calda menajera sunt asigurate de centrala termica proprie, marca Viessmann. Centrala termica corespunde, din punct de vedere al sigurantei la incendiu si sigurantei in exploatare, normelor tehnice in vigoare aplicabile. Finisaje de calitate, cu siguranta si confort, compartimentari eficiente- elementele ce definesc aceasta comunitate de 44 de vile.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș
Dotări
Scară interioară
Alte spaţii
Curte
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare