Casă / Vilă Pipera -Scoala Americana

4.500 €/lună (8 €/lună/mp)
  • Bucuresti, Pipera
  • ID proprietate: RMX16183

Caracteristici


suprafaţa utilă513.99 mp suprafaţa construită690.05 mp suprafaţa teren1500 mp camere10 dormitoare8 etaje1S+D+P+1E+M băi9 anul construcţiei2009 tip imobilcase actualizat la13.07.2018

Descriere


Va propunem spre vanzare o vila deosebita cu un regim de inaltime D+P+1+M, situata in nordul Capitalei.
Avand o curte generoasa de 1300 mp, o oaza de liniste si relaxare, aceasta este locuinta perfecta pentru o familie pretentioasa.
Vila este construita in stil neo-clasic, este finisata cu materiale de cea mai buna calitate si este desfasurata pe o suprafata utila de 577 mp, avand 2 living-uri, dining, doua bucatarii, 8 dormitoare cu dressing-uri, 9 grupuri sanitare, 5 balcoane si 2 terase La demisol se afla o bucatarie, o debara, o camera tehnica si un garaj pentru 2 automobile.

Vila este finisata la standarde inalte, aici amintind de pardoseli de granit si parchet triplustratificat, centrala termina cu doua circuite independente, bucatarie utilata si mobilata, ferestre de ultima generatie cu protectie termica, fonica si protectie UV, grup generator care asigura indepenedenta in cazul intreruperilor de furnizare a energiei electrice, intimitatea fiind asigurata de un gard din beton de 3 m inaltime.
Confortul din interior este asigurat atat de suprafetele vitrate mari ce asigura lumina naturala in intreaga locuinta, cat si de suprafetele generoase ale camerelor, aceasta vila fiind perfect gandita pentru a te relaxa si uita de cotidianul zilnic.
Vila se afla intr-o zona rezidentiala linistita din cartierul Pipera, ocupata in special de locuinte selecte. In zona se gasesc scoli si gradinite private, centre spa, sali fitness, supermarket-uri.
Pentru o prezentarea generala a spatiilor de locuit, va invitam la vizionare.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș Interfon Spații agrement Uscătorie Videointerfon
Dotări
Aer condiționat Aragaz Frigider Mașină de spălat rufe Mașină de spălat vase Scară interioară Sistem de alarmă TV
Alte spaţii
Boxă la subsol Curte Debara Grădină Irigații WC Serviciu
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare