Casă / Vilă în zona Primaverii de Vanzare

3.190.000 € (5.974 €/mp)
  • Bucuresti, Primaverii
  • ID proprietate: RMX10761
Comision 0% Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă534 mp suprafaţa teren504 mp camere8 dormitoare7 etajeP+1E+Pod+M băi4 tip imobilcase actualizat la21.07.2018

Descriere


Remax Estates va ofera spre vanzare o vila superba in zona de lux a Primaverii, zona ce confera o siguranta sporita a proprietatii fiind o zona in care se afla multe ambasade pazite de jandarmi. In jurul vilei nu se afla cladiri inalte care sa obstructioneze peisajul din zona.
Din 2001 pana in 2003 s-au efectuat toate lucrarile de consolidare si reamenajare, sub directa coordonare a anuia dintre cei mai mari structuristi romani,Ing. Sava Virgil, in baza proiectului de rezistenta propus de acesta astfel incat cladirea rezista la gradul 9 de seismicitate.
Asa cum se vede din planurile imobilului, suprafata de teren este de 504 mp, constuctia fiind compusa din subsol- 91,92 mp util, parter-152,71 mp.util, etaj 144,5 mp.util si o mansarda de 145 mp. utili, care initial a fost open space, compartimentata in prezent in spatiu de birouri prin structura usoara tip rigips, demontabila usor.
Toti peretii exteriori au caramida la interior si captusiti cu beton atat la interior cat si la exterior, zidurile interioare fiind din caramida.
La demisol regasim alte 3 incapericare pot fi folosite in orice scop, de exemplu camera de locuit pentru menajera sau pot fi folosite ca spatii de depozitare.
Acoperisul este din roca vulcanica-Italia. Parchet esenta tare, achizitionat si montat de experti Italia. Ca de altfel toate materialele de amenajare interioara, tapet matase, perdele si draperii matase, obiecte sanitare, bucatarie, granit, marmura si gresie, vitralii,toate au fost comandate si aduse din Italia, Franta si Germania fara a se face rabat la calitatea acestora. Din punct de vedere al securitatii imobilului, toate geamurile sunt prevazute cu gratii din fier forjat cu deschidere doar din interior, camere de supraveghere atat in interior cat si in exterior.

Toate candelabrele masive, placate cu aur de 24 carate, cu elemente din portelan si cristal,lucrate manual din in ton cu stiucaturile din fiecare camera, Italia, pot face obiectul unei discutii separate in cazul in care exista interes.

In prezent imobilul este sediu de ambasada, contract ce are ca termen final data de 28 Februarie 2020 cu posibilitate de prelungire in cazul in care ambele parti doresc acest lucru. Chiria este de 10.000 Eur/luna, si se plateste in avans pentru un an. Toate celelalte costuri de intretinere sunt in sarcina chiriasului.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș Interfon
Dotări
Aer condiționat Aragaz Frigider Mașină de spălat vase Scară interioară Sistem de alarmă TV
Alte spaţii
Curte Grădină Irigații
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare