Casă / Vilă cu 10 camere de vânzare în zona Cotroceni

850.000 € (2.267 €/mp)
  • Bucuresti, Cotroceni
  • ID proprietate: RMX4047

Caracteristici


suprafaţa utilă375 mp suprafaţa construită445 mp suprafaţa teren355 mp suprafaţa curte180 mp camere10 etaje1S+D+P+2E+M băi6 anul construcţiei1960 tip imobilcase actualizat la01.11.2017

Descriere


Va propun spre vanzare o vila cocheta situata in imediata vecinatate a Palatului Cotroceni si a Gradinii Botanice.

Constructia are un regim de inaltime D+P+1E+M, a fost refacuta in intregime recent, si anume: lucrari de consolidare prin turnare de beton in fundatie, reconsolidarea structurii prin ingrosarea stalpilor de sustinere, inlocuirea intregului sistem de instalatii, refacerea finisajelor si a exteriorului cladirii.

Compartimentarea este practica, in imobil exista 4 usi de acces, astfel incat zona de servicii poate fi accesata fara a se intersecta accesul cu zona de zi/noapte.
La subsolul imobilului exista si o crama.

Imobilul a fost consolidat in urma cu cativa ani si renovat, iar finisajele de inalta calitate si caracteristicile tehnice aduc un ridicat grad de confort.

Incalzirea se realizeaza printr-un sistem de ventilo-convectoare, proprietatea este prevazuta cu sistem de supraveghere video.

Proprietatea este completata de o curte frumos amenajata, in trepte, cu zone retrase traficului auto si pietonal, astfel incat exista intimitate.

Imobilul dispune de 2 terase: una acoperita si cu posibilitate de incalzire in sezonul rece si una realizata deasupra garajului auto.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz
Dotări imobil
Dotări
Alte spaţii
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare