Casă / Vilă de lux cu piscina pe LAC, 390 mp utili, teren 3044 mp

840.000 € (2.154 €/mp)
  • Corbeanca
  • ID proprietate: RMX17102
Comision 0% Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă390 mp suprafaţa teren3044 mp camere6 dormitoare4 etajeP+1E băi3 anul construcţiei2002 tip imobilcase actualizat la13.07.2018

Descriere


REMAX Estates va prezinta spre vanzare o vila de lux cu piscina, amplasata pe malul lacului, compusa din P+1, amplasata pe un domeniu de 3044 mp., construita de catre proprietar pentru a fi locuita si nu pentru vanzare. Astfel, nici un detaliu nu a fost neglijat: de la calitatea materialelor, echipamentelor si instalatiilor, pana la calitatea asamblarii si finisajelor.

Domeniul, de dimensiuni impresionante, este atent ingrijit si gazduieste deopotriva zona de gratar-terasa, magazie/depozitare, locuri de joaca pentru copii, spatiu suficient pentru animale de companie, zona de parcare autoturisme, materializata printr-un garaj cu 2 locuri disponibile + 5 locuri de parcare exterioare, variate elemente de peisagistica, integrate in gradina matura care inconjoara intreaga proprietate.

Proprietatea, datorita suprafetei mai mult decat generoase a domeniului pe care este amplasata, este pozitionata retras fata de soseaua principala care strabate Comuna Corbeanca, la mica distanta de intersectia cu DN1, accesul fiind asigurat pe strada asfaltata, strada pe care lucrarile de infrastructura apa-canal au fost finalizate.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș Interfon Piscină exterioară
Dotări
Aer condiționat Aragaz Frigider Mașină de spălat rufe Mașină de spălat vase Scară interioară Șemineu Sistem de alarmă TV
Alte spaţii
Curte Grădină Irigații WC Serviciu
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare