Centru Istoric, 3 camere de vanzare, pretabil investitie

179.000 € (2.486 €/mp)
  • Bucuresti, Centrul Istoric
  • ID proprietate: RMX14369
Comision 0%

Caracteristici


suprafaţa utilă72 mp camere3 dormitoare2 etaje1 / P+2E+Pod băi2 anul construcţiei1905 tip imobilapartamente actualizat la21.03.2018

Descriere


Apartamentul a fost construit acum in jur de o suta de ani, si a facut parte dintr-o casa. Dupa revolutia din 1989, apartamentul a fost inapoiat proprietarului initial, iar din 2010 a fost detinut de proprietarul curent, care l-a renovat si adus la gloria de alta data.
Renovarea care a avut loc la inceputul anului 2011, a implicat scoaterea partilor care erau intr-o conditie proasta, si punerea in evidenta a celor cu valoare istorica.
Podeaua noua, imbunatatirea detaliilor decorative de pe pereti si tavan, reinoirea instalatiilor electrice, bucataria noua, si mobila bine gandita au stat la baza unei amanajari de succes.
Renovarea a fost realizata in colaborare cu EVdesign (www.evdesign.eu)

Situat pe frumoasa Strada Smardan, apartamentul se afla printre cladirile eclectice ale Centrului Vechi, restaurante si oameni de toate felurile. O zona cu restrictii asupra parcarii masinilor permite o plimbare linistita in aceasta zona, indiferent de anotimp.

Fie ca folositi apartamentul ca loc de rezienta, casa de vacanta sau o investitie cu potential de inchiriere, locatia va face ca experienta sa fie deosebita. Este ca si cand te-ai intoarce in trecut atunci cand te plimbi pe strazile Centrului Vechi, si observi uniunea de succes a unui Bucuresti modern si istoric.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș Videointerfon
Dotări
Aer condiționat Aragaz Frigider TV
Alte spaţii
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare