Hala industriala productie/depozitare Soseaua Cristianului Brasov

10.800 €/lună (5 €/lună/mp) + 19% TVA
  • Brasov, Exterior Vest
  • ID proprietate: RMX10726

Caracteristici


suprafaţa utilă2400 mp suprafaţa construită3800 mp suprafaţa teren5000 mp camere1 etajeParter / P băi2 anul construcţiei2006 tip imobilspatii-industriale actualizat la15.05.2018

Descriere


RE/MAX Central propune spre inchiriere o hala industriala pe Soseaua Cristianului drumul ce face legatura intre orasul Brasov si localitatea Cristian, undeva pe la jumatatea distantei intre cele doua localitati.
Zona in care se afla imobilul este una de tip industrial, cu acces TIR fara restrictii, unde s-au construit in ultima perioada mai multe imobile de tip industrial care gazduiesc companii de renume.
Hala industriala a fost construita in anul 2006, structura fiind metalica cu inchideri laterale din panouri de tip sandwich de 8 cm si acoperis de tabla si panouri prevazute cu luminatoare. Pardoseala este din beton armat ce suporta greutati de pana la 5 t /mp, este de tip elicopterizata. Hala beneficiaza si de zona de birouri si spatii administrative cu o suprafata totala de aproximativ 600 mp dispuse pe doua nivele, parter si etaj.
Hala beneficiaza de toate utilitatile, curent electric de minim 300KVA, gaze naturale, apa si canal.
pentru mai multe informatii si vizionari ne puteti contacta la numerele de telefon si adresele de e-mail afisate.

Facilităţi


Utilităţi generale
Dotări imobil
Dotări
Alte spaţii
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare