Casa Superba Sisesti

650.000 € (1.354 €/mp)
  • Bucuresti, Sisesti
  • ID proprietate: RMX15088
Comision 0%

Caracteristici


suprafaţa utilă480 mp suprafaţa construită580 mp suprafaţa teren1000 mp camere7 dormitoare5 etaje1S+D+P+1E+M băi5 anul construcţiei2018 tip imobilcase actualizat la20.07.2018

Descriere


Agentia RE/MAX Estates va propune spre vanzare o vila deosebita cu termen de finalizare 2018. Vila are o suprafata construita de 580 mp si o suprafata utila de 480 mp, avand regimul de inaltime: D+P+1E+M. Acesta este pretabila atat pentru activitatea de tip office, utilizari mixte-birouri cat sirezidenta.
Locuinta, realizata in stil minimalist, a fost gandita sa asigure confort, securitate, armonie cu natura si o intretinere facila. Casa garanteaza succesul si unicitatea fiecarui proiect prin ambientul deosebit, asigurarea logisticii pana in cele mai mici detalii.

Finisajele si dotarile sunt de inalta calitate, mentionam izolatiile termice interior exterior (polistiren Austrotherm af plus grafitat 100), hidroizolatie Sika, parchet triplu stratificat, marmura, ceramica import Italia, ferestre cu geam termopan din PVC (Rehau Geneo 6 camere, geam tripan-4 seasons), usa metalica la intrare, usi interior din lemn, terasa, lift Montcharge.

Casa se ofera spre vanzare libera de mobilier, viitorii cumparatori putand sa o amenajeze conform propriilor viziuni, in concordanta cu activitatea ce va fi desfasurata. Accesul se realizeaza rapid dinspre Gheorghe Ionescu Sisesti, Str. Jandarmeriei si Sos. Bucuresti Targoviste.

Pentru o prezentare generala a spatiilor genroase de locuit, a finisajelor de inalta calitate si a conceptului deosebit, va invitam la vizionare.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș Videointerfon
Dotări
Șemineu
Alte spaţii
Boxă la subsol Curte Debara Grădină Irigații Lift Pivniță WC Serviciu
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare