Avantajele francizei imobiliare Remax


Dacă eşti antreprenor în căutarea unei idei de afaceri

Dacă eşti antreprenor

în căutarea unei idei de afaceri

Îţi oferim o alternativă la business-ul tău şi îţi punem la dispoziţie o afacere profitabilă şi cu cerere în piaţă. Franciza imobiliara Remax iti pune la dispoziţie toate uneltele necesare pentru a funcţiona din prima zi: educaţie pentru tine şi oamenii tăi, un brand ce îţi va genera clienţi, un soft care te ajută să gestionezi optim întreaga afacere, marketing comun, o reţea de colaboratori numărul 1 în lume pe domeniul său; totul aplicat prin sisteme şi proceduri testate.

Vrei să-ţi construieşti

un business de succes?

Discută cu un consultant RE/MAX
Ţărnaru Raul

"Mi-am dorit asocierea cu un brand de renume pe piaţa imobiliară, iar RE/MAX este singura franciza care se bazează pe educaţie şi cu ajutorul căruia pot contribui la schimbarea imaginii agentului imobiliar din Sibiu şi implicit din ţară."

Ţărnaru Raul

RE/MAX Xux - Sibiu

 


Dacă activezi deja în domeniul imobiliar

Dacă activezi deja

în domeniul imobiliar

Îţi putem upgrada afacerea astfel încât să nu ai costuri cu angajaţii, leasing-uri de maşini şi costuri enorme de promovare. Îţi punem la dispoziţie cel mai performant sistem de gestionare a proprietăţilor imobiliare, o bază de date exclusivistă, te consiliem în managementul acestei afaceri şi îţi luăm de pe cap grija educării şi motivării personalului. Franciza Remax iti pune la dispoziţie avantajele brandului nr. 1 la nivel mondial pe domeniul imobiliar şi a reţelei extinse în peste 100 de ţări.

Vrei să-ţi transformi

business-ul?

Discută cu un consultant RE/MAX
Beatrice Cioflica

"Am ales trecerea la un alt nivel în domeniul serviciilor imobiliare prin implementarea unui sistem profesionist de lucru ce aduce beneficii maxime clienţilor. Din acest punct de vedere, franciza imobiliara RE/MAX mi s-a părut cea mai firească alegere."

Beatrice Cioflica

RE/MAX Gold - Arad

10 beneficii imbatabile

cu RE/MAX
 • Network – Creşte-ţi afacerea şi fă schimb de experienţă într-o reţea imobiliara de peste 100.000 profesionişti. Beneficiezi de o bază comună de date, putere de negociere şi colaborare.
 • Marketing & PR – Generează business din activităţile de marketing utilizate în întreaga Europă. Promovare eficientă, campanie marketing, best practice.
 • Training – Educaţie de vârf şi profesionalizare pentru a deveni expertul imobiliar numărul 1 pentru clienţii tăi.
 • Evenimente – Creare de relaţii, cele mai bune practici, educaţie, fun.
 • IT – Acces la unelte şi resurse IT puternice, un sistem CRM performant,website şi suport.
 • Sistem de vânzări – Standarde ridicate care te ajută să le oferi clienţilor cele mai bune servicii imobiliare, listare exclusivă, sistem asociere, comision 0%.
 • Suport – Abilităţi de leadership şi dezvoltare pentru a crea o fundaţie solidă pentru afacerea ta, coaching, management, juridic, marketing, IT, know-how.
 • Brand – În ziua în care te alături francizei imobiliare RE/MAX, întreaga lume îţi va cunoaşte numele. Câştigi reputaţie şi renume.
 • Remuneraţii – Independenţă, sistem de motivare agenţi, optimizare costuri.
 • Cod etic – Reputaţie, imagine, sistem neconflictual, arbitraj.

Întrebări frecvente

Dave şi Gail Liniger au fondat RE/MAX în Denver, Colorado în 1973, determinaţi de nemulţumirea pentru sistemul imobiliar de la acea vreme. Astăzi RE/MAX are mai mult de 110.000 agenţi în peste 100 de ţări, şi este recunoscut pretutindeni în lume pentru logo-ul cu balonul roşu, alb, albastru. Sistemul managementului raţionalizat înseamnă anticiparea problemelor, iar deciziile sunt implementate rapid şi eficient pentru ca dumneavoastră şi agenţii dumneavoastră să beneficieze de ajutor în vânzarea proprietăţilor.
RE/MAX a fost proiectat de la început să vă ajute să creşteţi afacerea. În ultimele patru decenii, RE/MAX a dezvoltat sisteme şi resurse pentru creşterea business-ului, inclusiv:
 • Marca globală cunoscută
 • Training şi educaţie la cerere
 • Sistem global de generare a lead-urilor
 • Tehnologie de vârf
Aceste resurse valoroase devin disponibile pentru tine din prima zi la RE/MAX, permiţându-ţi să atragi şi să reţii încă de la început agenţi valoroşi şi motivaţi. Agenţii RE/MAX din biroul tău împart costurile de operare şi în schimb păstrează mai mult din ceea ce câştigă, în timp ce beneficiază de acces la instrumente puternice pentru a creşte propria bază de date de clienţi. Deoarece modelul RE/MAX atrage producători de top, proprietarii de afaceri şi managerii petrec mai puţin timp pentru adaptarea training-ului şi mai mult timp pentru îndrumare şi recrutare. Performanţa inspiră şi stabileşte un mediu de muncă energic.
Este o procedură standard în francize. Orice posibilă tranzacţie cu afacerea ta RE/MAX trebuie să fie aprobată de RE/MAX România.
Nu, de fapt avem multe birouri francizate de succes fără orice experienţă anterioară în domeniul imobiliar, la fel cum avem şi foşti profesionişti în imobiliare. Tot ce va trebui să ştiţi despre imobiliare poate fi găsit în sistemul RE/MAX. Totuşi, o experienţă anterioară în afacerile imobiliare ar putea ajuta să îţi organizezi afacerea într-un timp mai scurt, datorită unor contacte deja existente până la potenţiali prospecţi.
Suma capitalului iniţial poate varia în funcţie de oraş, ca de altfel şi volumul şi complexitatea potrivirii biroului. Realist, vei avea nevoie de aproximativ 6.000 EUR până la 8.000 EUR pentru redevenţa iniţială. Cifrele constau în următoarele componente:
 • Brand şi know-how
 • Testarea conceptului
 • Logo protejat
 • Pachet educaţie francizat = 200 ore de training inclus
 • Pachet materiale de lucru (contracte, formulare, fişe etc.)
 • Materiale marketing: siglă, antet, design bannere, mape, postere, cărţi de vizită, roll-up etc.
 • Manualul Agentului
 • Caietul de Lucru al Agentului
 • Manualul Broker Owner-ului
 • Manual de Brand
 • Contracte şi materiale juridice
 • Consultanţă continuă de la semnare până la startul afacerii
 • Design Center - acces nelimitat pentru generare materiale marketing
Durata contractului este de cinci ani.
Structura redevenţelor va fi discutată într-o şedinţă personală.
Vă rugăm să contactaţi un Consultantul pentru vânzări de franciză RE/MAX.
Da. Vă vom asista şi sfătui pe tot parcursul procesului de lansare a noii afaceri. Experienţa noastră şi instrumentele de marketing specifice vor asigura lansarea cu succes a afacerii tale.
O echipă cu experienţă oferă suport şi asigură accesul la întreaga experienţă RE/MAX pentru a pune baza afacerii dumneavoastră.
Prin Academia RE/MAX, primeşti o mare varietate de cursuri atât pentru tine ca Broker/Owner cât şi pentru agenţii tăi. Astăzi Academia RE/MAX oferă un amplu program de educaţie. Mai mult de 1.200 de video-uri educaţionale sunt disponibile în 24/7. Prin Academia RE/MAX, punem la dispoziţia brokerilor şi agenţilor peste 100 de materiale educaţionale.
Credem că este nevoie de întreaga atenţie pentru construirea unui birou de succes. Acest lucru ar putea fi acoperit de francizat sau de un manager la alegerea sa.
Contractul de franciză va fi discutat cu dumneavoastră în detaliu. După semnarea contractului de confidenţialitate, vom discuta personal contractul.
7000
birouri în lume
110000
agenţi în lume
20
birouri în România
170
agenţi în România