Apartament 4 camere Soseaua Nordului

2.000 €/lună (14 €/lună/mp)
  • Bucuresti, Soseaua Nordului
  • ID proprietate: RMX13994

Caracteristici


suprafaţa utilă148 mp suprafaţa construită157 mp camere4 dormitoare3 etaje5 / P băi2 anul construcţiei2006 tip imobilapartamente actualizat la19.04.2018

Descriere


Situat intr-un imobil construit în anul 2006 chiar pe Șoseaua Nordului, apartamentul este unul de excepție în ceea ce privește finisajele iar compartimentarea îl face potrivit în primul rand pentru o familie.
Zona de zi se îmbină cu cea de servit masa intr-un living generos si extrem de luminos, cu acces la o terasa superba, bucataria este complet mobilata si utilata, iar cele 3 dormitoare sunt spatioase si pline de culoare.
Apartamentul ofera vedere către parcul Herăstrău , fiind ideal pentru iubitorii de natura datorita accesului foarte ușor în parc și a privelistii oferite către acesta.
Centrala termica de bloc si aerul conditionat asigura confortul termic. Tamplaria este de tip termopan, iar usa de intrare metalica. Veti avea acces la cablu tv, telefon si internet. Securitatea este garantatat de supravegherea video si de paza permanenta 24/24.
Apartamentul ofera și un loc de parcare un subteran.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Pază permanentă
Dotări
Aer condiționat Aragaz Frigider
Alte spaţii
Lift WC Serviciu
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare