EXCLUSIVITATE! Vanzare vila interbelica deosebita in Andrei Muresanu

520.000 € (1.344 €/mp)
  • Cluj-Napoca, Andrei Muresanu
  • ID proprietate: RMX9266
Comision 0% Exclusivitate Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa utilă387 mp suprafaţa construită465 mp suprafaţa teren568 mp camere5 dormitoare4 etajeD+P+1E+Pod băi2 anul construcţiei1939 tip imobilcase actualizat la18.07.2018

Descriere


EXCLUSIVITATE! Comision 0% la cumparare!
REMAX Grup de Lux ofera la vanzare o proprietate deosebita situata pe strada Brasov, in cartierul Andrei Muresanu. Cladirea este proiectata de catre arhitectul Victor Smigelschi (diplomat al Politehnicii din Torino si renumit profesor al Institutului de Arhitectura din Bucuresti) in perioada interbelica, cea mai valoroasa perioada din istoria Romaniei din punct de vedere arhitectural. La constructia solida si bine proportionata, cu o puternica influenta toscana, se pot observa liniile elegante si solutiile interesante adoptate de catre arhitect, cu interioarele inalte si spatiile generoase, zonele de zi bine vitrate, cu atentie deosebita pe detalii: parchet de stejar, usi solide din lemn, spatii bine gandite si functionale.
Vila are regim de inaltime D+P+E, 568 mp de teren aferent si 387 mp suprafata utila.
La demisol se afla o spalatorie, 2 camari pentru depozitare la rece, camera centralei termice, 2 camere (care pot primi destinatia de camere de sport/hobby) si un garaj incapator.
Parterul este compus dintr-un antreu generos, o sala de dining, o sala de receptie, o bucatarie, o baie de serviciu si un dormitor.
Etajul are in componenta 3 dormitoare generoase, o baie si un dressing cu acces spre pod.
In gradina cu vegetatie matura, fiecare coltisor are personalitate, iar aici gasim o multitudine de specii de plante si arbusti atent pozitionati si "asortati", cei mai spectaculosi fiind arborii de liliac care inconjoara curtea.
Oferta noastra este perfecta pentru clientii care apreciaza una dintre cele mai bune zone ale Clujului, un loc curat si bine ingrijit, o gradina superba si o proprietate cu adevarat rara.
Prin locatia deosebita, calitatea si valoarea constructiei, oferta se numara printre ofertele de top din piata imobiliara clujeana!
Pentru agentii imobiliari din piata/colaboratori:
OFERIM COMISION pentru colaborare in vederea vanzarii!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare Curent Gaz Internet
Dotări imobil
Acoperiș
Dotări
Alte spaţii
Curte Grădină Pivniță WC Serviciu
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare