EXCLUSIVITATE! Vânzare vilă elegantă în Andrei Muresanu. Comision 0%.

699.000 €
  • Cluj-Napoca, Andrei Muresanu
  • ID proprietate: RMX2850
Comision 0% Exclusivitate Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa utilă450 mp suprafaţa construită540 mp suprafaţa teren890 mp camere6 dormitoare4 etajeP băi5 anul construcţiei2012 tip imobilcase actualizat la15.05.2018

Descriere


RE/MAX Grup de Lux vă prezintă în EXCLUSIVITATE și COMISION 0% la cumpărător o proprietate elegantă și frumoasă în Andrei Mureșanu pe care o puteti viziona in acest video: https://www.youtube.com/watch?v=ddAsqtxnHF0
Încă de mici copii am crescut cu toții citind și ascultând basme cu castele, prinți și prințese. Dacă atunci mulți dintre noi visam cu ochii deschiși la proprietățile "de poveste", acum însă, toate acestea ar putea deveni realitate. Curtea, grădina, dar și designul interior al casei vă plasează într-o zonă a romantismului cu note moderne, unde bunul gust și atmosfera elegantă își pun amprenta asupra vieții de zi cu zi.
Imaginați-vă cum ar fi dacă după o zi lungă de muncă, ajungând acasă, vi se va schimba instant starea emoțională din cea de stres și agitație într-una calmă, liniștită și relaxantă!
Vila cu dimensiuni generoase păstrează totuși o atmosferă intimă, caldă și confortabilă pentru cei ai casei datorită cromaticii luminoase, axată pe tonuri naturale și materiale delicate.
Tapetul ales reușește să completeze spațiul nefolosit dându-i o notă de eleganță și o atmosferă placută casei. Este un element estetic care a însoțit amenajările interioare pe parcursul secolelor și care este la modă și astăzi. Materialele textile, candelabrele alese, dar și mobilierul cu care a fost amenajată fiecare cameră în parte, au reușit toate împreună să creeze o atmosferă boemă în această vilă.
Zona de la parter, din care vă prezentăm un living cu dinning, o baie, un birou și bucătăria, mai cuprinde și o terasă acoperită în exterior care este orientată spre piscină. Bucătăria, locul în care se revine cel mai des, e dotată cu mobilier de calitate, realizat de firme de renume în domeniu, iar amenajarea întregului spațiu de aici dă o notă elegantă acestei zone.
Zona de living și dinning este confortabilă și relaxantă, bazată din punct de vedere cromatic pe culori deschise, pastelate, care dau o notă de eleganță întregului spațiu, iar șemineul, piesa cea mai valoroasă de aici, este cel care în perioada iernii adună întreaga familie.
La următorul nivel sunt 4 dormitoare, fiecare fiind dotat cu baie proprie, iar unul dintre acestea a fost transformat în birou. Băile au fost amenajate cu materiale de mare calitate, în aceeași notă rafinată care caracterizează întregul ambient, iar oglinzile sunt cu efect anti-aburire.
Suprafețele vitrate generoase permit intrarea luminii în casă și astfel creează un sentiment de căldură și siguranță, iar piscina exterioară este perfectă pentru cei îndragostiți de vacanțe. Aici chiar poate fi locul ideal în care să vă traiți cu adevarat viața și să vă bucurați de fiecare "colț de rai" din această casă.
Însă odată luată decizia, siguranța și confortul vă sunt oferite pe tavă. Tot ce trebuie să vă doriți este să trăiți o viață frumoasă într-o vilă cu adevărat deosebită!

Ofer comision agenților din piață deschiși la colaborări!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș Piscină exterioară
Dotări
Aer condiționat Aragaz Frigider Jacuzzi Mașină de spălat rufe Mașină de spălat vase Scară interioară Șemineu Sistem de alarmă TV
Alte spaţii
Boxă la subsol Curte Grădină
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare