EXCLUSIVITATE! Vanzare vila 6 camere in Buna Ziua, zona de case

349.000 € (1.293 €/mp)
  • Cluj-Napoca, Buna Ziua
  • ID proprietate: RMX14023
Comision 0% Exclusivitate

Video


Caracteristici


suprafaţa utilă270 mp suprafaţa construită324 mp suprafaţa teren616 mp camere6 dormitoare4 etajeD+P+M băi5 anul construcţiei1999 tip imobilcase disponibilitate1 luna actualizat la19.07.2018

Descriere


EXCLUSIVITATE RE/MAX Grup de Lux! Comision 0% la cumparare!
RE/MAX Grup de Lux va ofera la vanzare o vila deosebita, situata in cartierul Buna Ziua, pe o alee linistita, cu priveliste asupra orasului si cu putin trafic. Casa frumoasa si compacta la exterior, dar spatioasa si plina de lumina la interior, este situata pe un teren de 616 mp, are suprafata utila de 270 mp si regim de inaltime D+P+M.
Spatiul de zi de la parter are o compartimentare functionala, oferind calitate vietii si un sentiment de relaxare si confort. Aici se afla un antreu de primire, bucataria complet mobilata si utilata, un living spatios care inglobeaza si locul de luat masa, un birou, o baie utilata modern, un WC de serviciu, casa scarii si o terasa pe care se poate ajunge atat din bucatarie, cat si din living.
La mansarda au fost gandite 4 dormitoare, 2 bai generoase, un dressing, iar balcoanele de la acest nivel ofera o priveliste superba.
La demisol se afla un garaj spatios, camera tehnica, adapost protectie civila, casa scarii si 2 incaperi pentru depozitare la rece, toate aceste spatii fiind foarte utile pentru orice casa.
Terenul aferent este impartit intre curte si gradina, carora li s-a acordat aceeasi atentie deosebita. Pomii fructiferi, plantele perene, arbustii, tufele de trandafiri si de caprifoi isi au fiecare locul lor si incanta privirea, iar fântana existenta lânga casa le ofera apa necesara. Tot in curte este amenajata o zona de relaxare care include si un barbecue, o magazie care adaposteste uneltele de gradinarit si mobilierul de gradina pe timpul iernii.
Oferta se adreseaza celor care isi doresc o casa cu multa personalitate, intr-o zona buna si linistita a orasului!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș
Dotări
Scară interioară Sistem de alarmă
Alte spaţii
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare