EXCLUSIVITATE! Vânzare casă modernă cu terasă generoasă în Gruia. Comision 0%

275.000 €
  • Cluj-Napoca, Gruia
  • ID proprietate: RMX2846
Comision 0% Exclusivitate Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa utilă135 mp suprafaţa construită190 mp suprafaţa teren77 mp suprafaţa curte40 mp camere4 dormitoare3 etajeP+2E băi2 anul construcţiei2010 tip imobilcase actualizat la15.05.2018

Descriere


RE/MAX Grup de Lux vă prezintă în EXCLUSIVITATE și COMISION 0% la cumpărător o casă cu aer de vacanță și vedere spre oraș.
Nu e necesar să stai într-o casă uriașă cu teren foarte mare ca să te simți confortabil și să ai un spațiu care să-ți dea senzația de libertate. O atmosferă primitoare se simte chiar de la intrarea în această proprietate. Se observă că lemnul, piatra și alte note ludice se îmbină și creează împreună un aer plin de relaxare și seninătate, iar fiecare spațiu dezvăluie o fascinantă poveste și inspiră o stare de bine, confort și liniște. Atenția la detalii și răbdarea cu care au făcut proprietarii pentru ei fiecare colțișor al acestei case este evidentă și spune multe despre ei.
Aceasta familie, având un simț estetic dezvoltat a reușit aici să creeze un spațiu minunat. Proprietarii au adus doar în cadru mobilierul potrivit, au adăugat elemente de design din registrul modern și astfel au reușit să transforme întregul ambient într-unul pe placul lor.
Zona de zi, fiind la etaj e foarte funcțională datorită apropierii dintre living și dining, motiv pentru care cei ai casei preferă să se strângă aici atunci când își petrec timpul împreună. Iar fiecare dormitor din casă dezvăluie o altă "poveste".
Pentru unii oameni calitatea este o necesitate, așa a fost și finisarea acestei case pentru proprietari. Ei au creat un cămin cochet, cu accente stilistice deosebite, dotat cu tehnologie modernă. Materialele folosite și ideile pe care le-au pus în practică au creat un spațiu cu adevărat special.
Notele și culorile folosite sunt potrivite atât pentru un cuplu tânăr cât și pentru o familie cu copii mici sau chiar adolescenți.
Simfonia texturilor și a materialelor folosite dă o notă de eleganță și confort întregii proprietăți, iar zona în care este amplasată îi ridică și mai mult standardul.
Terasa generoasă de la etaj, care vine în continuarea zonei de living are o priveliște spectaculoasă, un unghi din care se vede Clujul și pentru care turiștii trebuie să meargă la Belvedere ca să o admire. Iar pentru zilele toride de vară, casa are un teren cochet care i-a permis realizarea unei terase acoperite, aceasta fiind perfectă pentru a te putea retrage la umbră când e foarte cald afară.
Terenul pe care și l-ar dori unii să fie mai mare este înlocuit aici de terasa spectaculoasă cu vedere spre centrul Clujului. Astfel, contactul cu natura nu se pierde niciodată, pentru că poți sta acolo începând cu luna martie până în noiembrie pentru a admira fiecare răsărit sau apus de soare. Pe de altă parte, această terasă este mult mai practică și mai ușor de întreținut decât o gradină sau o curte și este mai "la îndemana" oricui.
Această casă cu o suprafață suficient de mare, cu terasa care are o priveliște splendidă asupra Clujului, dar și cu terenul pe care îl deține vă va confirma că poate fi locuința perfectă la care ați visat!

Dacă doriți să cunoașteți și alte detalii, mă puteți contacta cu încredere! Proprietatea merită văzută!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș Interfon Pază permanentă Videointerfon
Dotări
Aer condiționat Aragaz Frigider Mașină de spălat rufe Mașină de spălat vase Scară interioară Șemineu Sistem de alarmă TV
Alte spaţii
Grădină Irigații
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare