EXCLUSIVITATE! Vanzare casa intr-o locatie deosebita din Andrei Muresanu!

250.000 € (1.152 €/mp)
  • Cluj-Napoca, Andrei Muresanu
  • ID proprietate: RMX3624
Comision 0% Exclusivitate Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa utilă217 mp suprafaţa construită260 mp suprafaţa teren810 mp camere4 dormitoare3 etajeD+P băi3 anul construcţiei1954 tip imobilcase actualizat la15.05.2018

Descriere


EXCLUSIVITATE! Comision 0% la cumparare!
REMAX Grup de Lux va propune o casa deosebita situata la inceputul strazii Vulcan. Cu o suprafata utila de 217 mp, cu teren aferent de 810 mp (parte in proprietate, parte inchiriat de la primarie - dar cu posibilitate de achizitie), oferta noastra mai are un plus deosebit: detine autorizatie in termen de valabiliate pentru renovare/etajare/mansadare. Lucrarile de amenajare s-au finalizat in toata partea de demisol, viitorii proprietari avand marele avantaj ca pot renova parterul dupa propriile gusturi. In situatia in care se doreste edificarea unui etaj sau a unei mansarde, toata partea de avize si aprobari se va transfera o data cu dreptul de proprietate.
Cladirea actuala este edificata in 1954, din caramida, pe fundatii solide de beton, in regim de inaltime D+P.
Parterul este format din 4 camere, un hol de acces si un antreu, bucataria cu camara de alimente, o baie, un WC de serviciu, o terasa si scara de acces spre demisol unde exista o spalatorie, un spatiu de depozitare la rece, un WC de serviciu si camera CT.
Casa este amplasata ideal pe terenul aferent: lateral este o portiune generoasa de teren unde se poate amplasa un garaj (sau un car-port), in fata casei este de asemenea o parcela mare, ideala pentru o gradina de flori si plante perene, iar in spatele casei parcela ramasa este perfecta pentru momentele de relaxare, oferind intimitatea necesara.
Pe langa locatia excelenta, calitatea constructiei existente, pretul de listare decent si vecinatatile asezate si frumoase, oferta va da posibilitatea sa va creati caminul visat dupa propriile gusturi!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș
Dotări
Alte spaţii
Curte Grădină Pivniță
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare