EXCLUSIVITATE! Vanzare casa deosebita Faget

435.000 € (1.891 €/mp)
  • Cluj-Napoca, Faget
  • ID proprietate: RMX11586
Comision 0% Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă230 mp suprafaţa construită276 mp suprafaţa teren1158 mp camere3 dormitoare2 etajeD+P+M băi3 anul construcţiei2002 tip imobilcase disponibilitate1 luna actualizat la14.05.2018

Descriere


EXCLUSIVITATE! Comision 0% la cumparare!
REMAX Grup de Lux va propune in exclusivitate o oferta deosebita, amplasata in Faget, departe de agitatia urbana. Casa reprezinta un mic paradis pentru cei care cauta putina liniste!
Arhitectura moderna, finisajele exterioare si compartimentarea practica o transforma intr-o resedinta contemporana ravnita de orice persoana care isi doreste functionalitate si confort intr-un mediu natural si sanatos.
Inconjurata pe de o parte de padure, casa se integreaza perfect in peisaj, iar arhitectura exterioara moderna este intarita prin detalii arhitecturale (jocuri de volume sau forme geometrice), rezultatul fiind o locuinta moderna, luminoasa, eleganta si nu in ultimul rand, functionala, cu acel aer de "acasa".
Casa cocheta, se bucura de multe alte privilegii: este construita intr-o zona verde a Clujului, beneficiaza de o gradina amenajata profesionist si de o piscina acoperita generoasa, finisata cu mult bun gust si utilata. Livada amplasata in spatele casei are numerosi pomi roditori maturi, o zona de joaca pentru copii si o zona de barbecue.
Suprafetele mari vitrate din zona de zi ofera multa lumina naturala spatiului interior si permit ca doua medii, cel interior si cel exterior sa comunice perfect.
Demisolul are in componenta un garaj spatios, un spatiu de depozitare la rece si camera centralei.
Parterul casei se compune din holul de acces, livingul cu iesire pe terasa casei, bucataria cu loc de luat masa, baia modern utilata si casa scarii.
La mansarda sunt 2 dormitoare generoase (fiecare cu zona pentru dressing), dormitorul matrimonial are baie proprie si mai exista o baie spatioasa care deserveste celalalt dormitor. Ferestrele mari ofera luminozitate spatiilor si un aspect aerisit.
In continuarea casei, exista un carport de 50 mp, care pe langa o masina mai poate adaposti o multitudine de alte lucruri.
Locuinta a fost conceputa in asa fel incat sa poata gazdui o familie in toate fazele vietii sale. Fie ca aceasta este deja formata, fie este in crestere, incaperile sunt suficiente pentru a asigura intreg confortul.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet
Dotări imobil
Acoperiș Piscină exterioară Spații agrement
Dotări
Scară interioară
Alte spaţii
Curte Debara Grădină Pivniță WC Serviciu
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare