Exclusivitate! Vanzare casa cu 5 camere în zona buna din Gruia

325.000 € (2.241 €/mp)
  • Cluj-Napoca, Gruia
  • ID proprietate: RMX14422
Comision 0% Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă145 mp suprafaţa construită174 mp suprafaţa teren403 mp camere4 dormitoare3 etajeD+P+M băi3 anul construcţiei2006 tip imobilcase actualizat la15.05.2018

Descriere


EXCLUSIVITATE! Comision 0% la cumparare!
REMAX Grup de Lux ofera la vanzare in cartierul Gruia, pe o straduta linistita si asezata, o casa frumoasa cu 5 camere, cu suprafata utila de 145 mp si teren aferent de 403 mp. Cu regim de inaltime D+P+M, cu o compartimentare bine gandita si functionala, cu finisaje in culori calde, casa te cucereste de la prima vedere!
Parterul este format din holul de acces, bucataria cu camara si locul de luat masa, 2 camere spatioase si bine vitrate, o baie si casa scarii.
Mansarda te intampina cu 2 camere luminoase, 1 baie si o zona de pod, perfecta pentru depozitare.
La demisol exista un mic apartament cu suprafata utila de 24 mp, total independent de restul casei si cu acces direct din curte, format dintr-un dormitor, un living comun cu bucataria si o baie.
Curtea si gradina sunt amenajate de profesionisti cu arbusti, plante perene si pomi fructiferi fiind delimitata prin garduri de verdeata in zona de relaxare (unde piscina descoperita are rolul principal), zona de barbeque si zona de joaca pentru copii.
Oferta este deosebita atat prin locatie, cat si pentru pretul atractiv!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet
Dotări imobil
Acoperiș Piscină exterioară
Dotări
Scară interioară
Alte spaţii
Curte Grădină WC Serviciu
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare