EXCLUSIVITATE! Vanzare casa 5 camere Faget

160.000 € (865 €/mp)
  • Cluj-Napoca, Faget
  • ID proprietate: RMX5007
Comision 0% Exclusivitate Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa utilă185 mp suprafaţa construită192 mp suprafaţa teren615 mp camere5 dormitoare3 etajeD+P+M băi3 anul construcţiei2016 tip imobilcase actualizat la07.09.2017

Descriere


EXCLUSIVITATE! Comision 0% la cumparare!
RE/MAX Grup de Lux va propune in exclusivitate o oferta deosebita, amplasata in Faget, departe de agitatia urbana. Casa reprezinta un mic paradis pentru cei care cauta liniste si tihna!
Arhitectura moderna, finisajele exterioare de calitate si compartimentarea practica o transforma intr-o resedinta contemporana ravnita de orice persoana care isi doreste functionalitate si confort intr-un mediu natural si sanatos.
Inconjurata pe de o parte de padure, casa se integreaza perfect in peisaj, iar arhitectura exterioara moderna este intarita prin detalii arhitecturale (jocuri de volume sau forme geometrice), rezultatul fiind o locuinta moderna, luminoasa, eleganta si nu in ultimul rand, functionala, cu acel aer de "acasa".
Suprafetele mari vitrate din zona de zi ofera multa lumina naturala spatiului interior si permit ca doua medii, cel interior si cel exterior sa comunice perfect.
In regim de inaltime P+E, cu o suprafata utila de 185 mp si teren aferent de 615 mp, oferta este ideala pentru o familie care isi doreste o casa de dimensiuni normale.
Parterul casei se compune din holul de acces, livingul spatios, bucataria cu loc de luat masai, o baie, un dressing si casa scarii.
Etajul are in componenta holul de distributie, 3 dormitoare spatioase, 2 bai si un dressing. Ferestrele mari ofera luminozitate spatiilor si un aspect aerisit.
Locuinta a fost conceputa in asa fel incat sa poata gazdui o familie in toate fazele vietii sale. Fie ca aceasta este deja formata, fie este in crestere, incaperile sunt suficiente pentru a asigura confortul unei familii.
Casa se vinde cu exteriorul complet finisat, curtea si gradina amenajate, imprejmuirea facuta si portile de acces montate, iar interiorul la stadiul de semifinisat (cu instalatia de incalzire functionala, toate instalatiile aduse pe pozitie si peretii pregatiti pentru culoare).
Va asteptam cu mare drag la vizionare!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare Curent Gaz
Dotări imobil
Acoperiș
Dotări
Scară interioară
Alte spaţii
Curte Grădină
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare