EXCLUSIVITATE! Vanzare 2 apartamente in casa zona centrala

190.000 € (955 €/mp)
  • Cluj-Napoca, Central
  • ID proprietate: RMX4951
Exclusivitate Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa utilă199 mp suprafaţa construită240 mp suprafaţa teren367 mp camere6 dormitoare4 etajeD+P+Pod băi3 anul construcţiei1930 tip imobilcase actualizat la07.09.2017

Descriere


EXCLUSIVITATE! Comision 0% la cumparare!
RE/MAX Grup de Lux va ofera oportunitatea sa investiti intr-o proprietate cu un mare potential, situata in centrul Clujului. Prin pozitia sa de exceptie, pretul de piata si posibilitatile multiple pe care le ofera o astfel de proprietate (extindere/mansardare, transformarea ei in restaurant cu pivnita de vinuri, hostel, cladire cu locuinte, pensiune, apartamente de lux, sediu de firma, cabinete medicale), oferta RE/MAX Grup de Lux este printre putinele de acest gen pe piata imobiliara clujeana.
Oferta noastra cuprinde 2 apartamente cu suprafata utila totala de 200 mp si teren de 367 mp; regim de inaltime: parter inalt+ pivnita cu bolta (perfecta pentru crama). Spatiul util aferent se poate recompartimenta si folosi in functie de destinatia pe care o primeste.
Curtea larga, cu un front generos, poate deveni fie terasa unui restaurant cu stil, fie o curte perfect amenajata de hostel!
Este o oferta pe care o recomandam cu caldura celor care sunt interesati in investitii de calitate in plin centrul orasului!
Exista certificat de urbanism de construire valabil pe care il putem pune la dispozitia celor interesati!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare Curent Gaz
Dotări imobil
Dotări
Alte spaţii
Curte Pivniță
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare