EXCLUSIVITATE! Teren splendid pe str Macesului

219.000 € (243 €/mp)
  • Cluj-Napoca, Buna Ziua
  • ID proprietate: RMX4569
Comision 0% Exclusivitate Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa teren902 mp etajeP+3E tip imobilterenuri actualizat la17.10.2017

Descriere


EXCLUSIVITATE! Comision 0% la cumparare!

REMAX Grup de Lux ofera la vanzare un teren frumos de 902 mp, cu front de 25 m la str Macesului.

Pe teren este amplasata o casuta construita pe structura de lemn, cu un regim de inaltime S+P si suprafata utila de 76 mp.
Casa are la parter un living luminos si frumos amenajat, doua dormitoare, bucatarie si baie. La subsol este amenajat un spatiu tehnic, un hol si o baie. Este locuibila in conditii chiar foarte bune.

Curtea si gradina sunt amenajate profesionist cu plante perene, arbusti ornamentali, pomi fructiferi si copaci care dau un farmec aparte spatiului si infrumuseteaza locul.

Situat intr-o zona finalizata, construita (Liu), terenul permite oricand extinderea casei existente sau costruirea unui nou imobil. Utilitatile sunt toate pe parcela, bransamentele facute.

Variantele de construire sunt diferite, in functie de dorinta viitorului proprietar si depind de impartirea terenului,

Daca se doreste pastrarea intregii suprafete intr-un singur lot, se poate face o extindere si etajare pe amplasamentul existent sau o demolare si o construire pe un nou amplasament a unui imobil cu una sau doua unitati locative.

A doua varianta presupune impartirea terenului pe lungime si construirea a doua sau patru unitati locative, conform schitei.
Acest lucru este posibil datorita frontului generos de 25 m si a suprafetei totale de 902 mp, astfel fiecare dintre cele doua parcele va respecta caracteristicile urbanistice ( front de min 12m si suprafata de min 350 mp).

Facilităţi


Utilităţi generale
Dotări imobil
Dotări
Alte spaţii
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare