EXCLUSIVITATE RE/MAX Grup de Lux! Vanzare vila Gruia

625.000 € (1.250 €/mp)
  • Cluj-Napoca, Gruia
  • ID proprietate: RMX10086
Comision 0% Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă500 mp suprafaţa construită600 mp suprafaţa teren468 mp camere13 dormitoare12 etaje1S+P+1E+M băi6 anul construcţiei2006 tip imobilcase actualizat la19.07.2018

Descriere


EXCLUSIVIATE! Comision 0% la cumparare!
RE/MAX Grup de Lux va propune, in exclusivitate si cu comision 0% la cumparare, o casa deosebita intr-o zona de exceptie din cartierul Gruia. Cu o panorama superba asupra orasului, cu zone de relaxare amenajate cu mult bun gust, cu spatii generoase si bine gandite ca functionalitate, oferta este foarte atractiva si ca pret de achizitie!
Avand un regim de inaltime S+P+E (plus o mansarada amenajata in spatiu de locuit), casa ofera viitorilor proprietari o compartimentare interioara bine gandita si delimitata pe zone.
Demisolul are doua garaje incapatoare cu acces direct in casa, hol, uscatorie, spalatorie, adapost ALA, pivnita, camera tehnica si hobby room.
La parterul proprietatii se regaseste zona de zi, unde este amplasat un living generos cu suprafata vitrata mare si cu iesire pe terasa casei, o sufragerie, zona de bucatarie, un hol de repartitie si casa scarii.
La etaj, se regaseste zona de noapte, unde sunt amenajate 3 dormitoare si doua bai, un hol de repartitie si casa scarii.
Mansarda este destinata activitatiilor recreative, fiind compartimentata in doua camere, un birou si un grup sanitar si reprezinta un bonus pentru viitorii proprietari!
Suprafata terenului aferent de 468 mp este amenajata cu gazon natural, pomi ornamentali si plante perene, iar diferenta de teren pana la 700 mp este concesionata de la primarie.
Oferim comision agentilor colaboratori!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet
Dotări imobil
Acoperiș Interfon Spații agrement Uscătorie
Dotări
Scară interioară Sistem de alarmă
Alte spaţii
Curte Grădină Pivniță WC Serviciu
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare