EXCLUSIVITATE RE/MAX Grup de Lux! Inchiriere apartament 4 camere in Buna Ziua

650 €/lună (7 €/lună/mp)
  • Cluj-Napoca, Buna Ziua
  • ID proprietate: RMX11035
Comision 0% Exclusivitate Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa utilă94 mp suprafaţa construită114 mp camere4 dormitoare3 etaje5 / D+P+6E băi2 anul construcţiei2008 tip imobilapartamente actualizat la11.01.2018

Descriere


EXCLUSIVITATE RE/MAX Grup de Lux! Comision 0% la inchiriere!
Apartamentul de 4 camere pe care vi-l propunem, este o invitaţie deschisă la relaxare! Situat intr-o zona linistita si plina de verdeata din Buna Ziua (Sophia Residence), apartamentul are o compartimentare functionala si bine gandita, iar plusul de valoare il da accesul direct la o terasa proprie exterioara de 92 mp, perfecta pentru momentele de odihna.
Conceptul de design al proprietatii se axează pe o paletă de culori calde care transformă interiorul într-un refugiu elegant şi confortabil pentru cei care preferă tonurile calde ale pământului, culoarea ruginii sau a cărămizii. Mobilierul de bucatarie este personalizat pe spatiul aferent, iar baile sunt mobilate si utilate in aceeasi paleta de culori calde.
Oferta noastra se adreseaza unui cuplu de tineri care isi doresc o locuinta moderna si confortabila si care are in apropiere magazine, mijloace de transport in comun, spatii de joaca pentru copii si multe alte facilitati care aduc plus valoare.
La cerere, in pretul de inchiriere, poate fi pus la dispozitie un garaj subteran in blocul vecin.
Pentru orice alte detalii sau pentru programare de vizionare, va stau cu drag la dispozitie!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Videointerfon
Dotări
Aer condiționat Aragaz Frigider Mașină de spălat rufe Mașină de spălat vase
Alte spaţii
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare