EXCLUSIVITATE! Penthouse superb in Andrei Muresanu

209.900 € (1.640 €/mp)
  • Cluj-Napoca, Andrei Muresanu
  • ID proprietate: RMX3399
Comision 0% Exclusivitate Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa utilă128 mp suprafaţa construită145 mp camere4 dormitoare3 etaje2 / 1S+P+3E băi2 anul construcţiei2004 tip imobilapartamente actualizat la20.09.2017

Descriere


EXCLUSIVITATE! Comision 0% la cumparare!
RE/MAX Best va propune pentru cumparare o locuinta de vis in cel mai bun cartier al Clujului. Daca va doriti sa aveti un loc unde sa va retrageti de aglomerarea cotidiana, un loc unde sa aveti liniste dar in acelasi timp o priveliste fara egal, atunci acest penthouse reprezinta varianta ideala pentru dumneavoastra. Situat la etaj intermediar intr-un bloc cu lift construit in 2004, acest apartament are 128 mp utili la care se adauga un balcon de 10 mp insorit pe tot parcursul zilei si o terasa de 35 mp de unde se poate admira tot orasul.
Apartamentul a fost renovat in anul 2015 si facut cu materiale de calitate pentru un confort sporit. Valoarea acestui penthouse deriva din faptul ca sunt extrem de putine proprietati asemanatoare pe piata.
Pentru a avea confortul necesar acestui gen de apartament, acesta se vinde impreuna cu o boxa de depozitare la subsolul blocului unde va puteti pune lucrurile care nu sunt necesare si in acelasi timp aveti la dispozitie si un loc de parcare in garajul subteran al blocului. Liftul este conceput cu acces din subteran.
Penthouse-ul se vinde complet mobilat si utilat fiind folosite numai lucruri de calitate, doar cateva lucruri personale vor fi luate, astfel incat noii proprietari sa se poata muta imediat.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz
Dotări imobil
Interfon
Dotări
Aer condiționat Aragaz Frigider Jacuzzi Mașină de spălat rufe Mașină de spălat vase
Alte spaţii
Boxă la subsol Lift
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare