EXCLUSIVITATE - Casă / Vila noua cu 4 camere cartierul Gruia

249.000 € (1.132 €/mp)
  • Cluj-Napoca, Gruia
  • ID proprietate: RMX9662
Comision 0% Exclusivitate Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa utilă220 mp suprafaţa construită264 mp suprafaţa teren414 mp suprafaţa curte344 mp camere5 dormitoare4 etajeD+P+1E+M băi3 anul construcţiei2017 tip imobilcase actualizat la23.04.2018

Descriere


RE/MAX Grup de lux va ofera casa de vanzare intr-o zona atractiva din Cluj!
Imagineaza-ti ca poti avea pentru familia ta un loc linistit si confortabil intr-o casa construita intr-o combinatie ideala intre util si frumos.
Un nou "acasa"!
Acasa inseamna pentru fiecare dintre noi ceva special - un loc in care sa ne retragem in fiecare dupa masa sa ne relaxam, locul din care fiecare membru al familiei porneste spre o noua zi , spre scoala sau spre serviciu!
Weekend-urile pot fi savurate alaturi de prieteni si familie intr-un mod cu totul special in curtea special amenajata!
Casa pe care o propunem, cu comision 0% pentru cumparator, are potentialul de a indeplini cele amintite mai sus, pastrand in acelasi timp posibilitatea de a o personaliza dupa gustul tau!
Situata in Cartierul Gruia (in care locuiesc personal de 17 ani), la 10 minute de centrul orasului, intr-o zona de case cu aer curat, este una din proprietatiile pe care vrei sa le vizitezi ca sa le vizionezi, ca sa simti cu adevarat ce ofera!
De la acest moment , merita sa iti lasi imaginatia sa creeze pe acest fundament, acel loc care este "perfect" pentru tine si familia ta: tocmai de aceea , proprietarii vand casa cu finisaje minime.
Daca esti in cautarea unui loc nou pentru voi sau a unei investitii profitabile care sa ofere unei familii sentimentul de "acasa", te invit sa facem impreuna o vizita la proprietate !

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș
Dotări
Sistem de alarmă
Alte spaţii
Curte Debara Pivniță WC Serviciu
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare