Exclusivitate! Casa de vanzare in Borhanci-COMISION 0% la cumparare

295.000 € (1.180 €/mp)
  • Cluj-Napoca, Borhanci
  • ID proprietate: RMX9482
Comision 0% Exclusivitate Tranzacționată

Video


Caracteristici


suprafaţa utilă265 mp suprafaţa construită290 mp suprafaţa teren500 mp camere9 dormitoare4 etajeD+P+2E băi4 anul construcţiei2011 tip imobilcase actualizat la29.09.2017

Descriere


RE/MAX Grup de Lux va ofera spre vanzare o vila finisata si compartimentata modern in cartierul Borhanci. In suprafata utila de 265 mp, casa este extrem de spatioasa, ideala pentru o familie cu copii, dar in acelasi timp nu impovareaza locatarii prin spatii excedentare greu de intretinut si generatoare de cheltuieli inutile. Utilata, mobilata si decorata cu mult bun gust, este una dintre cele mai atragatoare locuinte pe care le-am vazut in ultima perioada de timp. Imobilul este construit si finisat cu materiale de cea mai buna calitate, sistemul de incalzire este in pardosea, acoperit cu piatra naturala. Toate usile atat cele de interior cat si cele de exterior sunt din lemn masiv stratificat, tamplaria PVC deasemenea, cu 3 foi de sticla. In spatele casei exista o terasa spatioasa si o zona verde, cu arbusti ornamentali, aici este locul perfect pentru relaxare atat in timpul zilei cat si seara la asfintit.
Compartimentarea imobilului arata astfel:
- la etaj I un hol mare de acces (living) un dormitor, un birou, o baie, o bucatarie cu acces pe terasa din spatele casei, o camara, casa scarii;
- la etajul 2, sunt 3 dormitoare fiecare dotate cu dressing (doua din ele cu acces pe balcon), boua bai, o debara, toate pornind dintr-un hol generos, ce poate fi el insusi amenajat ca spatiu de relaxare.
Pe langa parter si cele doua nivele, casa dispune si de un pod inalt, cu trapa, unde la nevoie se mai pot amenaja 3 dormitoare si o baie.
O proprietate frumoasa, care merita vazuta!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz
Dotări imobil
Acoperiș Uscătorie
Dotări
Aragaz Frigider Scară interioară TV
Alte spaţii
Curte Debara Grădină WC Serviciu
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare