Exclusivitate! Apartament cu 2 camere in Floresti

51.000 € (836 €/mp)
  • Floresti
  • ID proprietate: RMX9394
Comision 0% Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă61 mp suprafaţa construită74 mp camere2 dormitoare1 etaje2 / P+4E băi1 anul construcţiei2010 tip imobilapartamente actualizat la16.07.2018

Descriere


RE/MAX Invest va propune la vanzare, comision 0% la cumparator, un apartament cu 2 camere situat pe strada Porii in Floresti, cu suprafata utila de 61 mp. Este situat la etajul 2 al unui bloc de 4 etaje, are orientare sudica. Compartimentarea interioara este urmatoarea: hol larg, living, dormitor, bucatarie, baie.
Livingul este larg, luminos, cu ferestre mari, are iesiri pe ambele terase, cu suprafete de 7mp si 6 mp. Mobilierul, personalizat, respectiv : dressing hol, dulapuri dormitor, mobilier living se poate achizitiona la pretul de 1200 eur. Bucataria, inchisa, se vinde nemobilata sau mobilata complet, personalizata cu mobilier din MDF , utilata cu : plita, cuptor, hota, frigider, masina de spalat haine, la un pret suplimentar de 1300 eur.
Baia este moderna, utilata complet.
Facilitati externe: farmacie, farmacie veterinara, cosmetica, magazine, restaurant si brutarie la baza imobilului.
In curtea interioara a imobilului este amenajat un loc de joaca, proprietarii avand acces si la un loc de joaca public in imediata apropiere.
Apartamentul detine parcare exterioara, se poate achizitiona la pretul de 1500 eur.
Disponibilitate imediata!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Interfon Spații agrement
Dotări
Aragaz Frigider Mașină de spălat rufe
Alte spaţii
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare