EXCLUSIVITATE 0% COMISION- PENTHOUSE str. MORICZ ZSIGMOND

180.000 € (1.118 €/mp)
  • Cluj-Napoca, Campului
  • ID proprietate: RMX11229
Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă161 mp suprafaţa construită212.81 mp camere4 dormitoare2 etaje2 / 1S+P+2E+M băi3 anul construcţiei2007 tip imobilapartamente actualizat la24.04.2018

Descriere


RE/MAX EXCLUSIVE va propune spre vanzare un penthouse deosebit, pe cea mai frumoasa strada din zona Campului. In imobil exista in total 6 apartamente, cate doua pe nivel. Curtea comuna, inchisa este amenajata pavata, ingrijita, avand si o zona cu verdeata. In vecinatate sunt doar case si vile.
Penthouse-ul ocupa ultimele 2 nivele din imobil, cu scara interioara.
Pe primul nivel, dispus pe o suprafata de 112 mp. se afla un hol generos, scara interioara , bucatarie separata de living , o baie de serviciu, o baie mare cu vana si cabina de dus, 2 dormitoare spatioase ambele cu iesire pe un balconul comun de aprox. 5mp. Bucataria si livingul deasemenea au iesire comuna pe un balcon de aprox. 9mp, iar livingul dispune de un semineu frumos, care ofera o atmosfera aparte.
Scara interioara lucrata frumos duce la cel de al doilea nivel al penthouse-ului. Aici gasim un spatiu deschis, foarte frumos luminat de 4 ferestre, de S.U=61 mp. amenajat ca si zona de relaxare, biblioteca, birou. Deasemenea exista zone de depozitare amenajate si o baie mare. Spatiul se poate separa foarte usor in doua camere/dormitoare geamurile fiind dispuse cate 2 pe ambele parti ale mansardei.
Finisajele (gresie, faianta) sunt de calitate superioara,alese cu bun gust. Toata atmosfera apartamentului este calda, ingrijita, aerisita.
In pretul apartamentului este inclus un garaj inchis foarte mare pentru 2 masini, actionat cu telecomanda, si o boxa generoasa in pivnita.
Apartamentul se vinde utilat, partial mobilat!
Este recomandata celor care doresc un apartament spatios cu toate avantajele unei case cu curte proprie, intr-un imobil situat intr-o zona deosebit de frumoasa, linistita, aproape de mijloace de transport, magazine

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș Interfon
Dotări
Aragaz Frigider Mașină de spălat rufe Scară interioară Șemineu TV
Alte spaţii
Boxă la subsol Curte comună Pivniță WC Serviciu
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare