Exclusivitate - Apartament cu 3 camere de vânzare, Metrou 1 Mai - Piata Chibrit

62.000 € (1.088 €/mp)
  • Bucuresti, Chibrit
  • ID proprietate: RMX17032
Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă57 mp suprafaţa construită67 mp camere3 dormitoare2 etaje1 / P+7E băi1 anul construcţiei1961 tip imobilapartamente actualizat la19.07.2018

Descriere


Va oferim spre vanzare un apartament compus din 3 camere, pe Calea Grivitei, nr. 236, la intersectia cu Bulevardul Ion Mihalache, langa metrou 1 Mai.
In vecinatatea locuintei exista toate facilitatile necesare unei locuinte urbane: mijloace de transport in comun care asigura accest facil catre toate directiile capitalei, spatii comerciale, unitati de invatamant, parcuri etc..
Apartamentul este situat la etajul 1 intr-un imobil cu 7 nivele si dispune de o compartimentare semidecomandata. Camerele au suprafete generoase si exista spatii de depozitare, locuinta avand astfel un aspect aerisit.
Apartamentul este bine izolat fonic si termic si dispune de tamplarie PVC cu geam termopan de buna calitate. Peretii din baie si bucatarie sunt placati cu faianta, parchetul este cel original din lemn, iar instalatia electrica a fost inlocuita, inclusiv tabloul cu sigurante.
Vederea este mixta, astfel livingul, bucataria si un dormitor sunt cu vedere catre partea din spate a blocului, o zona verde si foarte linistita, iar un dormitor este cu vedere catre Calea Grivitei, cu vedere directa catre gura de metrou.
Proprietatea necesita renovare, aspect ce poate reprezenta pentru viitorul proprietar avantajul de a nu fi nevoit sa indeparteze lucrari de finisaj existente.
Imobilul este incadrat in categoria a II a de risc seismic. Pentru apartament este incheiata polita de asigurare facultativa cu acoperire si in caz de cutremur.
Va invitam cu drag sa il vizionati!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Dotări
Alte spaţii
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare