EXCLUSIV - vila, pozitie centrala, comision 0%

490.000 € (1.952 €/mp)
  • Bucuresti, Dacia
  • ID proprietate: RMX13958
Comision 0% Exclusivitate

Video


Caracteristici


suprafaţa utilă251 mp suprafaţa construită290 mp suprafaţa teren269 mp suprafaţa curte179 mp camere11 dormitoare9 etajeD+P+2E băi5 anul construcţiei2004 tip imobilcase actualizat la11.06.2018

Descriere


Pozitionata pe strada Dogarilor, aproape de Bulevardul Dacia, strada Polona si Mihai Eminescu si in vecinatatea Pietei Romane, vila reprezentata exclusiv de RE/MAX Fredoom Group beneficiaza de un amplasament ideal.

Vila, construita in anul 2004 integral din beton, ceea ce ii confera o rezistenta sporita chiar si la cutremure cu magnitudinea de peste 8 grade pe scara Richter, dispune de garaj, dar si de o curte generoasa in care au loc cu usurinta 2-3 masini.
Demisolul, parterul si cele doua etaje au un total de 251 mp utili bine proportionati in 11 camere care pot fi utilizate atat in scop rezidential, cat si ca spatii de birouri reprezentative ale unei companii.

Camerele spatioase, cu geamuri ample care permit luminii naturale sa patrunda din abundenta creeaza o ambianta placuta.
De asemena exista camere care pot fi transformate in birou oferindu-va confortul si placerea de a avea un spatiu de lucru amenjat dupa propriul gust in propria locuinta.
La etajul 2 se afla o frumoasa terasa de 18 mp unde va puteti bucura de aerul proaspat si de privelistea pe care acest imobil vi le pune la dispozitie.

Vila in ansamblul sau reprezinta o alegere ideala pentru cei care doresc sa locuiasca sau sa lucreze intr-o cladire solida, intr-o zona centrala a orasului, pentru o viata linistita de familie si/sau pentru un spatiu productiv de lucru.

Avem disponibilitate pentru colaborare cu alte agentii, incurajam si recompensam tranzactionarea in colaborare.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Interfon
Dotări
Aer condiționat Scară interioară
Alte spaţii
Curte WC Serviciu
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare