Exclusiv! Vila 6 camere in zona rezidentiala Chitila, comision 0

175.000 € (1.042 €/mp)
  • Bucuresti, Chitila
  • ID proprietate: RMX11754
Exclusivitate Tranzacționată

Video


Caracteristici


suprafaţa utilă168 mp suprafaţa construită202 mp suprafaţa teren356 mp camere6 dormitoare5 etaje1S+P+1E+Pod băi2 anul construcţiei2006 tip imobilcase actualizat la27.07.2018

Descriere


Va propunem o proprietate aflata in portofoliul nostru in reprezentare exclusiva, vila 6 camere, situata in partea de nord vest a capitalei, in zona Soselei Chitila, pe o straduta foarte linistita si cu un teren in suprafata de 356 mp, cu deschidere dubla.

Vila, in suprafata de 202 mp, a fost construita in anul 2006 pe structura de beton, proprietarul detinand tot istoricul constructiei, atat in ce priveste documentatia cat si fotografii pe stadii de executie.

A fost proiectata excelent, fiind potrivita atat pentru o familie, cat si pentru 2 familii, avand beneficiul a doua intrari separate, ceea ce in acest moment asigura independenta a 2 generatii.

Suprafata este foarte bine distribuita in spatiul util, permitand proprietarilor de a opta pentru actuala impartire, ce presupune 2 apartamente independente: un apartament cu o camera, bucatarie, baie, spatii de depozitare si un apartament cu 5 camere, baie, bucatarie, balcon. Se poate reveni la varianta unifamiliala a casei foarte usor, cele 2 apartamente fiind separate printr-un perete de rigips.

In curte mai exista separat o constructie mica de 40 mp si un garaj de 32 mp, acest lucru permitand fara probleme imbinarea unei activitati comerciale / business de familie, cu cea de locuinta. Proprietatea are toate utilitatile - canalizare, apa de la reteaua publica centralizata, termopan, centrala termica pe gaz, mobilier nou de bucatarie, zid inalt de caramida de jur imprejur.

Vecinatati: B-dul Laminorului, Centrul Comercial Colosseum, Bucurestii Noi, Pod Constanta. Avem deschidere la colaborare cu alte agentii, incurajam si recompensam tranzactionarea in colaborare.

Avem deschidere la colaborare cu alte agentii, incurajam si recompensam tranzactionarea in colaborare.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș
Dotări
Aer condiționat Aragaz Frigider Scară interioară
Alte spaţii
Boxă la subsol Curte Debara Grădină Pivniță
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare