Exclusiv! Vanzare casuta din povesti-la intrarea spre Valea Ariesului

21.800 € (363 €/mp)
  • Badeni
  • ID proprietate: RMX9495
Comision 0% Exclusivitate Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa utilă60 mp suprafaţa construită75 mp suprafaţa teren2000 mp camere3 dormitoare2 etajeP+1E+Pod anul construcţiei1967 tip imobilcase actualizat la14.12.2017

Descriere


RE/MAX Grup de Lux va ofera posibilitatea de a devenii proprietarii acestei minunate case de vacanta!!!
Inca din anul 1994 proprietatea este folosita ca si casa de vacanta de actualii proprietari, in toata aceasta perioada s-au bucurat de oaza de liniste si aer curat, de gradinarit si lucru in livada, de simplitatea oamenilor de la tara. Astazi, se vinde deoarece varsta, nu le mai permite domnilor proprietari sa o gestioneze.

Casa are urmatoarele caracteristici:
- Localizare: in sat Badeni, com. Moldovenesti, fiind la 44km de Cluj, 14km de centru Turda si 7km de nodul de autostrada si DN1,
- Accesul : foarte facil, 8 min pana la DN1 sau Autostrada Transilvania, 20 de minute de centru Turda si 50 minute de Cluj - drumul fiind nou si asfaltat complet.
- Constructia: din 1967, restaurata in 2012, cu fundatia refacuta, acoperis si horn consolidat, ziduri interioare reconstruite, pardoselile refacute si termoizolate, zugraveli lavabile, tamplaria schimbata.
- Compartimentare: Camera mare + o camera cu bucatarie inclusa + baie (neechipata) + camara + cerdac + magazie de materiale + pod.
- Curte: La strada gard de lemn cu poarta larga pt acces auto si pietonal, parcare pt 2 masini, imprejmuire cu gard din plasa de sarma
- Gradina; pentru zarzavat, cu solar, pomi fructiferi, un nuc urias, vie si flori in fata casei, fantana proprie cu pompa pt irigat
- Pivnita construita in livada, din beton si ingropata in pamant, pt pastrat legume si crama
- Utilitati: apa curenta, gaz, electricitate, canalizarea (in lucru la strada)
- Echipare: convector gaz, soba de gatit, frigider si congelator, televizor
- Finisaje: tamplarie din lemn stratificat cu geam termopan, gesie si parchet laminat, mobilier divers.
- Situatie juridica: acte pregatite pt. intabulare direct pe cumparator
- Vecinatati: gospodarii satesti ingrijite, gradini si livezi, padure in apropiere
Casa are posibilitatea de mansardare la nevoie si/sau de extindere, putand deveni o locuinta permanenta aproape de oras. La nevoie exista si posibilitatea extinderii proprietatii prin achizitia terenului invecinat.
In zona gasiti lacuri pentru pescuit iar in apropiere sunt muntii Apuseni si Valea Ariesului, Piatra Secuiului, Cheile Turzii, Baile Sarate Turda, sau alte atractii.
Asadar, daca va doriti aceasta proprietate, nu ezitati sa ma contactati pentru mai multe informatii sau chiar o vizionare!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș
Dotări
Aragaz Frigider TV
Alte spaţii
Pivniță WC Serviciu
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare