EXCLUSIV Garsoniera de inchiriat, comision 0%

375 €/lună (11 €/lună/mp)
  • Bucuresti, 13 Septembrie
  • ID proprietate: RMX10995
Comision 0% Exclusivitate Tranzacționată

Video


Caracteristici


suprafaţa utilă35 mp suprafaţa construită40 mp camere1 dormitoare1 etaje1 / P+10E băi1 anul construcţiei1985 tip imobilapartamente actualizat la18.01.2018

Descriere


Aflata intr-o locatie excelenta, care faciliteaza usor accesul la diferite puncte de interes precum hotelul Marriott, Casa Poporului sau Piata Unirii, locuinta noastra va este pusa la dispozitie spre inchiriere pentru a fi primul care o locuieste dupa renovare. Reactualizata in rezonanta cu timpurile moderne, garsoniera va ofera mai mult decat un spatiu locativ, oferindu-va relaxarea de “acasa”.

Complet refacut, mobilat si utilat in urma cu o luna, imobilul nostru va mai intampina si cu un superb fotoliu de masaj menit sa va relaxeze in timp ce va uitati la emisiunea preferata, cititi o carte sau lucrati pe laptop.

Fiind o garsoniera decomandata aveti avantajul unei compartimentari ideale. Prin holul spatios si mobilat cu gust se face accesul in bucatarie, baie si camera. Din camera se poate intra direct in balconul inchis, ce poate fi deci utilizat atat vara cat si iarna.

Garsoniera se afla la primul etaj, iar ferestrele sunt pozitionate catre coroanele copacilor aflati in zona verde si linistita din partea de spate a unui bloc curat si civilizat.

Avem deschidere pentru colaborare cu alte agentii imobiliare.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Interfon
Dotări
Aer condiționat Aragaz Frigider Mașină de spălat rufe TV
Alte spaţii
Lift
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare