EXCLUSIV - Garsoniera Closca, comision 0%

13.499 € (643 €/mp)
  • Satu Mare, Closca
  • ID proprietate: RMX14834
Comision 0% Exclusivitate Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa utilă21 mp suprafaţa construită28 mp camere1 dormitoare1 etajeParter / P+4E băi1 anul construcţiei1970 tip imobilapartamente actualizat la13.06.2018

Descriere


RE/MAX Smart va ofera spre vanzare in EXCUSIVITATE o garsoniera situata in zona Closca intr-un imobil construit in anul 1970 din caramida situata la parterul inalt al cladirii.
Proprietatea are urmatoarea impartire: hol de acces, baie, bucatarie si camera. Finisajele garsonierei sunt cele originale si aici facem referire la gresia si faianta din bucatarie, la parchetul din stejar din camera si hol si la usile de interior si cea de acees, inlocuinduse doar geamurile cu unele din termopan.
Garsoniera este conectata la toate utilitatile fiecare utilitate avand contor propriu iar incalzirea proprietatii se face printr-un convector.
Proprietatea poate fi folosita atat ca uz propriu cat si pentru investitie, avand in vedere cererea de chirii in zona. Zona este ferita de trafic fiind in apropierea unei institutii de invatamant, zona verde si mijloace de transport in comun.
Pentru orice alte detalii va stau la dispozitie

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Dotări
Aragaz
Alte spaţii
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare