EXCLUSIV - Apartament/Penthouse unicat de vanzare, 0% Comision Marasti

290.000 € (1.695 €/mp)
  • Cluj-Napoca, Marasti
  • ID proprietate: RMX15045
Comision 0% Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă171.12 mp camere5 dormitoare4 etaje5 / P+5E băi3 anul construcţiei2016 tip imobilapartamente actualizat la16.05.2018

Descriere


Dacă ne-am pus să vindem un apartament sofisticat de 171 metri pătrați (cât două) atunci e clar că am făcut curățenie, am angajat un fotograf profesionist și l-am făcut impecabil pentru noua familie. Finisajele, alese cu mare grijă, nu le-am mai schimbat, nu că nu am fi putut, însă ar fi fost păcat să ne punem amprenta (mai mult decât ar trebui) pe ceva așa grațios. Plăcerea e de partea noastră când punem piciorul pe pardoseala din marmură cu încălzire Dumas.
Bucătăria realizată în stil american cu insulă de granit pe mijloc și un frigider dublu parcă a fost special organizată doar pentru gurmanzi. Dacă te imaginezi gătind un somon pe grilul cu piatră vulcanică, atunci clar îți este familiară calitatea.
Cel mai frumos poate că este dormitorul matrimonial cu o baie intimă. Cada, numai bună pentru zilele relaxante de duminică, are două lavoare cu inscripții de “EA” și “EL”. Celelalte camere cu parchet masiv au și ele farmecul lor, una putând fi luminată de energia unui copil, o alta putând fi folosită ca un birou atractiv, iar cealaltă o poți insufleții cu râsetele vechilor tovarăși la un pahar de vin roșu demisec.
Pentru o imaginatie mai clara compartimentarea locuintei ar fi astfel:
-un living room + loc de luat masa(dining room)
-o bucatarie extrem de spatioasa
-doua dormitoare
-doua bai
-un dormitor transformat in dressing room
-un dormitor matrimonial cu baie
Ah, să nu uităm de cele două locuri de parcare, dar si de un total de 102 mp de terasa.
Calitatea si modernitatea finisajelor, precum si atentia la detalii se incadreaza perfect cu standardele ridicate ale viitorilor proprietari care, datorita reprezentarii Exclusive, vor beneficia de 0% Comision la achizitionarea acestui apartament de vis.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Interfon
Dotări
Aer condiționat Aragaz Frigider Mașină de spălat rufe Sistem de alarmă TV
Alte spaţii
Curte comună Lift
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare