Exclusiv | Apartament cu 2 camere | Cartierul Ciresica

35.500 € (900 €/mp)
  • Sibiu, Hipodrom 4
  • ID proprietate: RMX16780
Comision 0% Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă39.43 mp suprafaţa construită55 mp camere2 dormitoare1 etajeParter / P+2E băi1 anul construcţiei2018 tip imobilapartamente actualizat la17.08.2018

Descriere


RE/MAX Professionals vă oferă o oportunitate unică, direct de la dezvoltator, cu comision 0%, cel mai nou proiect rezidențial din zona Cireșica (chiar în spatele cofetăriei MÂNDRA), la limita perimetrului orașului Sibiu, cu caracteristici arhitecturale deosebite și cu suprafețe generoase pentru cele patru tipuri de apartamente.

Cel mai accesibil dintre apartamente are o suprafață de 42 de metri pătrați (din care o logie inclusă în suprafața utilă), cu un preț de 35.500 euro la plata cash. Cele două camere oferite au o suprafață interioară de 39,43 metri pătrați, asigurând o distribuție echilibrată a spaților și un flux ideal între camere. Apartamentul are vedere către ambele fețe ale blocului, baia dispune de geam, iar zona de zi, cu living și bucătărie, acoperă peste 20 de metri pătrați, fiind posibilă și o separare a celor două încăperi, realizată de constructor, fără costuri suplimentare.
Apartamentul de la etajul al doilea va fi disponibil împreună cu o mansardă generoase, care dublează practic suprafața locuinței. Pentru finisare, prețul este cu 7.000 de euro mai mare, proprietarul beneficiind la acest preț de ziduri despărțitoare în masnardă, finisaje la nivel de izolație cu vată minerală și rigips, instalații electrice și de apă, compartimentare cu rigips după preferințe.

Celelalte apartamente disponibile în ansamblu au următoarele suprafețe:
- 46,52 metri pătrați , la un preț promoțional de 41.900 euro, la plata cash
- 47,63 metri pătrați, la 42.900 euro cu plata cash
- 50.05 metri pătrați, la 45.050 euro la plata cash

Pentru plata cu credit sau cu Prima Casă, prețurile cresc foarte puțin, începând cu 36.400 euro, pentru apartamentul de 39,43 metri.

Apartamentele se livrază la sfârșitul acestui an, cu finisaje la gri avansat, fiind utilizate materiale de înaltă calitate, cărămidă Porotherm, ferestre PVC Rehau sau similare, țiglă Bramac.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Dotări
Alte spaţii
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare