Exclusiv! Apartament Berceni, renovat, vedere panoramica. Comision 0

45.800 € (1.028 €/mp)
  • Bucuresti, Berceni
  • ID proprietate: RMX14964
Comision 0% Exclusivitate

Video


Caracteristici


suprafaţa utilă44.55 mp suprafaţa construită48.22 mp camere2 dormitoare1 etaje10 / 1S+P+10E băi1 anul construcţiei1968 tip imobilapartamente actualizat la04.07.2018

Descriere


Oportunitate deosebita pentru o familie tanara aflata la inceput de de drum!

Avem in reprezentare exclusiva un apartament decomandat de doua camere, in cartierul Berceni, incadrat de strazile Emil Racovita, Turnu Magurele si b-dul Obregia, aproape de mijloace de transport in comun, cu acces rapid spre metrou Aparatorii Patriei sau Piata Sudului.

Punctele forte ale apartamentului sunt: vederea panoramica, luminozitatea, faptul ca fiecare camera poate fi accesata separat, are hol si balcon, faptul ca nu necesita renovare si bineinteles faptul ca este promovat cu comision zero la cumparator, deci costul total de achizitie este minimizat.

Apartamentul este situat la etajul 10, intr-un bloc din 1968, construit pe role, pentru o rezistenta maxima in caz de nevoie.
Langa bloc este amenajat un loc de joaca pentru copii.

Imobilul este pozitionat intr-o zona foarte aerisita, cu strazi si alei largi, cu scoli, magazine, si spitale in vecinatate: Scoala Gimnaziala 189, Scoala Gimnaziala 194, Gradinita 264, Mega Image, Carrefour, piata Berceni, Grand Arena Mall, Spitalul Bagdasar - Arseni.

Intregul apartament este luminos si echilibrat din punct de vedere vizual si va asteapta sa il descoperiti si sa va bucurati de tot ceea ce va poate oferi.

Avem deschidere la colaborare cu alte agentii, incurajam si recompensam tranzactionarea in colaborare.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Interfon
Dotări
Alte spaţii
Debara
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare