EXCLUSIV, 0% Comision! Casa noua cu 4 camere pe strada Karoli Gaspar

165.000 € (688 €/mp)
  • Satu Mare, Periferie
  • ID proprietate: RMX15950
Comision 0% Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă240 mp suprafaţa construită279 mp suprafaţa teren787 mp camere4 dormitoare2 etaje1S+P+M băi2 anul construcţiei2016 tip imobilcase actualizat la16.08.2018

Descriere


Am placerea sa va ofera spre vanzare casa individuala cu regim de inaltime S+P+1 pe strada Karoli Gaspar.

Casa este situata intr-o zona linistita, fiind locul potrivit pentru persoanele care doresc liniste si intimitate, dar in acelasi timp acces facil la zona centrala a orasului. Casa are front la doua strazi oferind posibilitatea de a parca 2 masini in curtea interioara.

Constructia este finalizata in anul 2016, din caramida porotherm, avand o izolatie exterioara de 10 cm, acoperisul fiind unul de calitate superioara, realizat de o firma din Ungaria. Prezinta o suprafata de 240 mp utili, fiind compartimentata astfel, la parter: hol, bucatarie mare deschisa, sala de dining, living spatios cu acces spre terasa si curte. La etaj avem 2 camere la care s-a renuntat la peretele intermediar rezultand un dormitor cu spatiu de zi foarte spatios si o baie. In materie de finisaje casa se prezinta in stadiul de ultrafinisata, avand incalzire in pardoseala la parter, bucataria mobilata si utilata complet iar restul casei este mobilat cu bun gust si finisaje de calitate.

Va astept cu drag la vizionare!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș
Dotări
Aer condiționat Aragaz Frigider Mașină de spălat rufe Mașină de spălat vase TV
Alte spaţii
Curte Irigații
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare