EXCLUSIV, 0% Comision! Casa cu 5 camere

119.999 € (381 €/mp)
  • Satu Mare, Micro 17
  • ID proprietate: RMX15345
Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă315 mp suprafaţa construită190 mp suprafaţa teren924 mp camere5 dormitoare4 etajeD+P+1E+Pod băi2 anul construcţiei2003 tip imobilcase actualizat la28.06.2018

Descriere


RE/MAX Smart va ofera spre vanzare casa individuala pe strada Paulesti, localitatea Satu Mare.
Constructia este din caramida fiind finalizata in anul 2003 avand o suprafata de 315 mp utili fiind compartimentata astfel, la parter: o bucatarie open space impreuna cu un dining room, un living generos ca spatiu si o baie. La etaj imobilul dispune de un hol generos care permite accesul in cele 4 dormitoare decomandate si o baie putin mai mare fata de cea de jos referitor la spatiu. Casa dispune si de un demisol generos care poate fii folosit ca beci si o anexa folosita pe post de camara de alimente.
Curtea casei permite accesul auto pentru mai multe autovehicule iar in partea din fata a casei dispune de un spatiu verde care poate fii amenajat in diverse moduri pentru folosinta iar in spatele casei se afla o mica livada de pomi fructiferi si o sera pentru legume. Casa este dotata cu geamuri termopan, usi interioare din lemn si centrala proprie pe gaz dispunand si de incalzirea traditionala pe lemne.
Casa este ideala pentru un sediu de firme deoarece livingul open space a fost folosit initial in activitati comerciale dar si pentru o familie numeroasa.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș
Dotări
Scară interioară Șemineu
Alte spaţii
Boxă la subsol Curte Grădină Pivniță
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare