Next Level in Real Estate
Ramada North, Daniel Danielopolu nr. 44A 10 Martie. 2020, 09:00

"Next Level in Real Estate" este un eveniment care ridică standardele educației în imobiliare.

Evenimentul este adresat atât profesioniștilor în imobiliare cât și antreprenorilor interesați de acest domeniu. 

Vor fi abordate subiecte de interes pentru întreaga breaslă:

  • Reprezentarea exclusivă;
  • Colaborarea cu alți agenți;
  • Self Management;
  • Investiții - cum poți transforma o tranzacție într-o investiție;
  • Educație juridică;
  • Social Media și prospectarea proactivă;
  • Cum să devii un Top Producer.

Despre Speakeri:

Răzvan Cuc, Președinte RE/MAX România - franciza imobiliară nr. 1 în lume și în România.

Iulian Berghian, Head of Training RE/MAX România, cu o experiență de peste 15 ani în vânzări și peste 9 ani de training în imobiliare. 

Mădălina Vasile, Broker/Owner RE/MAX Properties, peste 13 ani de experiență în imobiliare. Are o experiență de 8 ani în livrarea de traininguri specifice pieței imobiliare. Conduce unul dintre birourile de top ale rețelei RE/MAX din România, cu o echipă de peste 37 de agenți.

Andrei Marinescu, Broker/Owner RE/MAX Magnum, peste 13 ani de experiență în imobiliare. Conduce biroul nr. 1 în rețeaua RE/MAX din România.

Anca Păcurar, BDM și Consilier juridic în RE/MAX România.


Invitați:

Viviana Andrei, Sales Associate RE/MAX Properties, cu 20 de ani de experiență în domeniul imobiliar și 5 ani de experiență în domeniul evaluărilor imobiliare. Viviana face parte din echipa RE/MAX din august 2016 și este un agent de top al rețelei RE/MAX România. Este Agentul anului 2019 la categoria ”Comisioane generate”, la nivel național.

Vlad Gheorghiu, REALTOR și consultant imobiliar specializat în segmentul Rezidențial de Lux. A luat contact prima dată cu piața tranzacțiilor imobiliare în urmă cu 10 ani, iar în 2019 în cadrul galei CPI a luat titlul ”Agentul anului de Reprezentare Imobiliară al anului”.

Activează și face parte din Echipa RENET (Real Estate Network) din anul 2015.

Daniel Dobre, de 18 ani face imobiliare cu pasiune. Crede cu tărie că următorul capitol este colaborarea, că dezvoltarea continuă este cheia succesului și că vin vremuri frumoase pentru "imobiliari". 

David Grigorescu, și-a început cariera de agent imobiliar în urmă cu 17 ani, iar de 9 ani este Broker/Owner al agenției imobiliare Zoom City în care, alături de colegii săi, de peste 7 ani oferă doar servicii de reprezentare exclusivă clienților.

David s-a implicat ca voluntar, fiind membru în Consiliul Director al APAIR de 5 ori, din anul 2015 până în prezent, fiind și trainer acreditat al APAIR, ocupând în acest moment funcția de Președinte al APAIR. ”

Pentru prima oară în acest format nou de eveniment, speakerii și invitații vin să împărtășească secretele industriei cu toți cei dornici să atingă performanța în domeniul imobiliar și nu numai.

Investeşte în dezvoltarea ta!

Preţ: 35 Euro + TVA.

Biletul include:

8 ore de training intensiv

Materiale de lucru

Pauze de cafea

Evenimentul va avea loc în București, Hotel Ramada North, Daniel Danielopolu nr. 44A

RE/MAX România susţine ideea de educaţie deschisă în imobiliare şi organizează evenimente/traininguri regulate pentru a oferi un valoros suport agenţilor, proprietarilor de birouri şi tuturor celor interesaţi de acest domeniu. 

GARANŢIE 100%: Dacă din diferite motive, consideri că informațiile nu ți-au fost utile îți vom rambursa integral suma plătită!