Agent of change, from a business evolution to a market revolution

  • Cluj-Napoca, The Office, Corp C, Sala C, B-dul. 21 Decembrie 1989, nr. 77
  • 9 mai 2018 , 08:30

RE/MAX România continuă seria evenimentelor educaţionale

Misiunea noastră este de a aduce un plus de valoare acestui segment de afaceri şi de a sprijini profesioniştii din imobiliare.

Trainingul "Agent of change, from a business evolution to a market revolution" va fi susţinut pentru prima dată în România.

Va trata multe subiecte de interes şi educaţie în domeniul imobiliar, precum:

  • Cum să devii un maestru în imobiliare
  • Cele mai bune practici de marketing
  • Cum să-ți spui povestea pentru a-ți crește vânzările

Şi de această dată îl vom avea alături pe unul dintre primii trei traineri internaţionali specializați în Real Estate, Gil Li-ran, International Trainer & Speaker RE/MAX, cu o experienţă de peste 15 ani de training în Real Estate instruind peste 3000 de agenţi în Europa, Asia şi America de Nord.

Aşadar, după mai multe ediţii în 2014, 2015 și 2016 în mai multe oraşe din ţară, Gil Li-ran vă asteptă în data de 09.05.2018 la un nou training specializat, în Cluj-Napoca.

Tariful de participare este de 49 EUR + TVA și include 8 ore de training intensiv, traducere simultană din limba engleză, materiale de lucru și pauze de cafea.

Evenimentul va avea loc la The Office, Corp C (B-dul. 21 Decembrie 1989 nr. 77, Cluj-Napoca), începând cu ora 08:30

RE/MAX România susţine ideea de educaţie deschisă în imobiliare şi organizează evenimente / traininguri în mod regulat pentru a oferi un suport valoros agenţilor, proprietarilor de agenții imobiliare şi tuturor celor interesaţi de acest domeniu.

GARANŢIE 100%:
Dacă, din diferite motive, consideri că informațiile nu ți-au fost utile, îți vom rambursa integral suma plătită!

Descarcă agenda completă