The Heart of Sales CLUJ-NAPOCA
The Office, Sala B 28 Septembrie. 2016, 08:30

RE/MAX România  continuă seria evenimentelor educaţionale din dorinţa de a aduce un plus de valoare acestui segment de afaceri şi de a sprijini profesioniştii din Real Estate. 

Trainingul "The Heart of Sales" va fi susţinut pentru prima dată în România şi conţine ingrediente de valoare: Pasiune, Cunoaştere, Metode şi Instrumente de lucru.

Va trata multe subiecte de interes şi educaţie în domeniul imobiliar, precum:

- Prezentarea perfectă

- Tratarea obiecţiilor

- Metode de pus în practică şi multe altele.

Şi de aceasta data îl vom avea alături pe unul din primii 3 traineri internaţionali specializat în Real Estate, Gil Li-ran, International Trainer & Speaker RE/MAX, cu o experienţă de peste 15 ani de training în Real Estate instruind peste 1500 de agenţi în Europa, Asia şi America de Nord. 

Aşadar, după mai multe ediţii în 2014 şi 2015 în mai multe oraşe din ţară, Gil Li-ran vă asteptă în data de 28.09.2016 la un nou training specializat în Cluj-Napoca. 

Tariful de participare este de 49 EUR + TVA și include 8 ore de training intensiv, traducere simultană din limba engleză, materialele de lucru și pauzele de cafea.

Evenimentul va avea loc la The Office, Corp C (Bd. 21 Decembrie 1989 nr. 77 Cluj-Napoca), Sala B, incepand cu ora 08:30.

RE/MAX România susţine ideea de educaţie deschisă în imobiliare şi organizează evenimente / traininguri regulate pentru a oferi un valoros suport practic agenţilor, proprietarilor de birouri şi tuturor celor interesaţi de acest domeniu. 

GARANŢIE 100%: Dacă, din diferite motive, consideri că informațiile nu ți-au fost utile îți vom rambursa integral suma plătită!