Etaj intreg, disponibil la inchiriere, vila interbelica. Zona Cismigiu-Berzei

1.000 €/lună (10 €/lună/mp)
  • Bucuresti, Cismigiu
  • ID proprietate: RMX9846
Exclusivitate Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa utilă105 mp suprafaţa construită120 mp camere5 dormitoare3 etaje2 / D+P+2E+Pod+M băi2 anul construcţiei1929 tip imobilapartamente actualizat la09.07.2018

Descriere


Va prezentam un apartament deosebit, situat intr-o vila interbelica, renovata recent, cu spatii bine delimitate, disponibil la inchiriere din luna Octombrie 2017.
Vila a fost construita in anii 1930, si se incadreaza perfect in stilul constructiilor perioadei infloritoare din vremea micului Paris, unde beneficiarii cladirilor valorificau la maxim potentialul exterior si interior, ridicandu-l la rang de arta prin arhitectura deosebita si decoratiunile fatadelor.
Imobilul in discutie este compus din D+P+2E+M, fiind disponibil la inchiriere doar apartamentul ce se intinde pe tot etajul 2.
Separat de cladire, exista un corp mai mic, P+1 - compus dintr-o garsoniera si un garaj, conectate la cladirea principala printr-o scara separata de scara principala. Se pot inchiria si acestea la un pret destul de atractiv pentru chirias.
Odata cu renovarea exteriorului, s-a lucrat si la schimbarea acoperisului impreuna cu toate tevile si burlanele de scurgere.
Apartamentele ce compun cladirea sunt contorizate individual, fiecare avand incalzire cu centrala proprie si calorifere, independenta de celelate 2 unitati. In acest moment parterul si etajul 1 sunt inchiriate.
Cladirea se preteaza activitatilor de birou (notar, avocat, contabilitate, diverse activitati birotice). se poate declara punct de lucru.
In sparanta aprecierii dvs a acestui imobil, va asteptam cu drag la vizionare. Proprietatea va fi disponibila la inchiriat, dupa cum am mentionat mai sus, din luna Octombrie 2017.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș
Dotări
Aer condiționat
Alte spaţii
Curte comună Debara WC Serviciu
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare