Duplex Superb Baneasa (Sisesti)

299.000 € (1.917 €/mp) TVA inclus
  • Bucuresti, Baneasa
  • ID proprietate: RMX14239
Comision 0% Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa utilă156 mp suprafaţa curte130 mp camere4 dormitoare3 etajeParter+1 / P+5E băi3 anul construcţiei2017 tip imobilapartamente actualizat la27.03.2018

Descriere


Agentia RE/MAX Estates va propune spre vanzare un apartament tip Duplex, Parter + etaj 1, Constructie 2017, de 4 camere cu o suprafata utila de 156 mp, gradina proprie de 130 mp. Complexul este situat in sectorul 1 si dispune de un parc privat cu deschidere directa la lacul Grivita.

Apartamentul dispune de o calitate impecabila a constructiei, suprafete vitrate generoase, finisaje premium, complet utilat si partial mobilat . Complexul este gandit la standarde de ultima generatie unde sistemul de monitorizare video si audio interior si exterior se poate face direct pe telefonul mobil.
De asemenea sistemul de automatizare pentru incalzirea in pardoseala, AC si umiditate pe fiecare incapere se poate controla de pe smartphone-ul propriu.
Duplexul dispunde de finisaje de inalta calitate, printre acestea se enumara urmatoarele:
*Ceramica portelanata Marazzi Italia de colectie
*Parchet natural triplustratificat
*Instalatie sanitara si termica Uponor Complet izolat fonic si termic
*Suprafete vitrate generoase tip cortina din geam tripan 4 seasons, tamplarie Gealan cu 6 camere
*Baterii integrate high-end si accesorii in cele 3 bai ce dispun 2 dusuri cu rigola la nivelul pardoselii, 1 cada incastrata.

Terasa duplexului este inchisa si incalzita cu posibilitatea de deschidere completa electric pe timp de vara, din deck natural, in propria gradina de 130 mp, in care se regaseste bucataria de vara complet utilata, Dining-ul de vara si zona de lounge.
Gradina are un sistem de irigare automat, inclusiv iluminat.

Bucataria interioara destul de generoasa este complet echipata cu electrocasnice integrate in mobilierul din Mdf alb mat 1.
Duplexul dispune si de Dressing-uri incastrate la nivelul peretelui si incaperi separate pentru zona depozitare, acestea fiind complet mobilate.

Va invitam la vizionare!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Interfon Pază permanentă Spații agrement Videointerfon
Dotări
Aer condiționat Aragaz Frigider Mașină de spălat rufe Mașină de spălat vase Scară interioară Șemineu Sistem de alarmă TV
Alte spaţii
Curte comună Grădină Lift WC Serviciu
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare