Duplex de lux in vilă in Faleza Nord

342.000 € (1.527 €/mp)
  • Constanta, Faleza Nord
  • ID proprietate: RMX15442
Comision 0% Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă224 mp suprafaţa teren343 mp suprafaţa curte343 mp camere5 dormitoare3 etaje1S+P+3E băi5 anul construcţiei2010 tip imobilcase actualizat la03.07.2018

Descriere


RE/MAX Prestige Constanta va propune spre vanzare un duplex remarcabil din toate punctele de vedere, situat intr-un imobil de lux in Faleza Nord, cea mai cautata si apreciata zona a Constantei.
Duplexul are o suprafata de utila de 224 m.p., fiind compus din 3 dormitoare fiecare cu baie si balcon individuale si un living generos + bucatarie la primul nivel, si un spatiu deschis (cu posibilitati de compartimentare) + baie si bucatarie la nivelul superior. Tot la nivelul superior se gaseste o terasa deschisa, in a carei suprafata larga poti petrece momente de reala destindere,din centrul unei privesisti panoramice superbe. Accesul intre etaje se face pe o scara solida si deosebita ca arhitectura, care asigura intimitate si individualitate fiecarui etaj, precum si pe o scara interioara de lemn.
Proprietatea are centrala individuala pe gaz, aparate de climatizare, pachet complet de electrocasnice de ultima generatie, finisaje si utilitati de o calitate exceptionala atat functional cat si estetic. Se vinde in totalitate mobilata cu piese de calitate si de valoare exclusivista.
O oprtunitate pentru ,fie o locuinta deosebita, fie o solutie investitionala cu un randament certificat de zona si de eficienta inchirierilor in regim hotelier sau pe termen indelungat.
RE/MAX Prestige va propune vanzare in reprezentare exclusiva proprietar, comision 0, facilitati si solutii de finantare pentru comparator.
CADOU : Asigurarea facultativa ALL RISK pentru cladire, bunuri si continut, valabila un an de zile de la data tranzactionarii.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș Interfon Spații agrement Videointerfon
Dotări
Aer condiționat Aragaz Frigider Mașină de spălat rufe Mașină de spălat vase Scară interioară Sistem de alarmă TV
Alte spaţii
Boxă la subsol Curte Debara
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare