Duplex 6 camere unicat, Kiseleff

980.000 € (3.712 €/mp)
  • Bucuresti, Kiseleff
  • ID proprietate: RMX7512
Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa utilă264 mp suprafaţa construită354.25 mp camere6 dormitoare4 etaje2+3 / 1S+P+3E băi6 anul construcţiei2000 tip imobilapartamente actualizat la01.11.2017

Descriere


Un apartament tip-duplex, deosebit prin caracteristicile sale, situat intr-un imobil unicat din zona Kiseleff, va invita sa ii deveniti proprietari.

Duplexul se desfasoara pe etajele 2 si 3 ale imobilului cu regim de inaltime S+P+3E+ terasa si beneficiaza de o priveliste libera atat inspre Soseaua Kiseleff cat si inspre zona rezidentiala compusa din imobile cu regim mic de inaltime.

Imobilul este unicat atat din punct de vedere al caracteristicilor constructive, iar in acest sens de mentionat este faptul ca la subsolul acestuia se afla amenajat si un buncar atomic, cat si din punct de vedere al calitatii celor care il locuiesc, locatarii celor 4 apartamente ce compun imobilul dispunand de maxima intimitate si siguranta.

Duplexul este compartimentat astfel:
- la etajul 2 se afla zona de zi, compusa dintr-un living cu zona de dining in suprafata de 91 mp, o camera care poate fi o zona de lucru sau chiar un dormitor, bucataria spatioasa si o terasa care ofera o priveliste libera asupra zonei;
- etajul 3 are ca destinatie zona de noapte si este compartimentat in 3 dormitoare, fiecare detinand baie si dressing propriu.

Interiorul apartamentului a fost renovat in intregime in urma cu 3 ani cu finisaje de foarte buna calitate.
La acest moment in apartament se desfasoara activitate de birou, iar zona de zi are compartimentari usoare din sticla, ce pot fi usor eliminate.

In componenta proprietatii intra si un loc de parcare situat in subsolul imobilului, deasemeni o boxa. In plus, actualii proprietari detin cu contract de inchiriere inca 2 locuri de parcare in subsol, care pot fi cedate viitorului proprietar.

Deasupra ultimului nivel al imobilului se afla o terasa ce ofera o priveliste panoramica asupra zonei.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz
Dotări imobil
Interfon
Dotări
Aer condiționat Scară interioară
Alte spaţii
Boxă la subsol Lift WC Serviciu
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare