Duplex 4 camere de vanzare, terasa 180 mp, Baneasa Lac

299.000 € (1.812 €/mp)
  • Bucuresti, Baneasa
  • ID proprietate: RMX15817
Comision 0% Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă165 mp suprafaţa construită205 mp camere4 dormitoare3 etajeParter / D+P+4E băi3 anul construcţiei2009 tip imobilapartamente actualizat la13.07.2018

Descriere


Remax Estates va propune spre vanzare un duplex elegant, spatios si cu personalitate, amplasat intr un imobil finalizat in 2009 , retras fata de strada principala ce confera un plus de liniste si intimitate tie si familiei tale.
Apartamentul este structurat pe parter inalt si etaj, gandit sa separe zona de zi de cea de noapte. Astfel, la parter avem holul de intrare, 1 baie, bucatarie open cu posibilitatea inchiderii cu sticla, biroul, zona de living si zona de dinning cu acces dublu spre terasa si scara interioara ce face legatura cu etajul, unde avem in partea stanga un dormitor pentru copii cu baie, iar in dreapta avem dormitorul matrimonial cu baie, dressing si balcon propriu, astfel ambele beneficiind de intimitate.
Orientarea Sud-Vest a duplexului ofera multa lumina naturala si si aer curat.
Deosebit il face terasa de 180 mp, cu care apartamentul este inconjurat de jur imprejur, amenajarea cu deck, cu foarte multe flori si verdeata ce iti ofera impresia de locuit intr-o casa.
La demisol, apartamentul beneficiaza de un spatiu de 30 mp ce poate fi transformat in garsoniera, 2 locuri de parcare + boxa. Toate utilitatile apartamentului sunt contorizate individual, acesta fiind dotat cu centrala termica proprie implicand automat costuri de intretinere mai mici.
Apartamentul se vinde mobilat si utilat. Este integral utilat, mobilat Mobexpert, intr o nota clasica si moderna in acelasi timp + parchet lemn masiv, finisaje clasa premium, aer conditionat in toate camerele, si obloane la toate ferestrele.

COMISION 0 pentru cumparatori.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș Interfon Videointerfon
Dotări
Aer condiționat Aragaz Frigider Mașină de spălat rufe Mașină de spălat vase Scară interioară Sistem de alarmă TV
Alte spaţii
Boxă la subsol Curte Lift WC Serviciu
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare